Mai­Kupon

Unod a téli egyhangúságot? Varázsold újjá arcbőrödet és szépülj, most a belvárosban! Mikrodermabrázió gyémántfejes bőrcsiszolás és mezoterápiás arcregenerálás 4500 Ft a Dohány utcai Fitness Plusz Hypoxi és Kozmetikai Stúdióban!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A gyémántfejes arccsiszolás alkalmazásával gyors látványos és tartós eredmény érhető el a felszínes ráncok, szarkalábak, aknék, tág pórusok, hegek, pigmentzavarok, öregedési foltok, striák, és más bőrproblémák kezelésekor. Az arccsiszolás előkészíti az arcbőrt arra, hogy a tápláló anyagok minél mélyebbre jussanak az arcbőrbe a tű nélküli mezoterápiás kezelés során. 

 

Szépüljön műtéti beavatkozás, vágás és szike nélkül! A mikrodermabrázió gyémántfejes bőrcsiszolás és mezoterápiás arcregenerálás kozmetikai kezelések után garantáltan gyors, hatékony és eredményes változás áll be az arcbőrön.Gyémántfejes arccsiszolás: A hámréteg felső részének eltávolítását steril gyémántkristályok és egy vákuumos szívóhatású készülék segítségével végezzük. Ezek a kristályok mechanikus hámlasztással távolítják el a bőr legfelső rétegét, ezáltal elősegítik a bőr megújulását, a pórusok összehúzódását és gyógyhatású krémek maradéktalan felszívódását. A legtökéletesebb hatás a mikrodermabráziós kezelés és a speciális hatóanyagú kozmetikumok együttes alkalmazásával érhető el. A csiszolás hatására javulnak a bőrfunkciók és a bőr szintbeli különbségei csökkenek. Fokozódik a bőrfelszívó képessége, a sejtek tápanyag és oxigénellátása, ezáltal fokozódik a bőr nyirokáramlása is, mely kedvezően hat a salakanyagok és bomlástermékek elszállítására. Így a bőrkép javul: bársonyos tapintásúvá, selymesebbé, feszesebbé, rugalmasabbá, fiatalosabbá, ránctalanabbá válik.


Mezoterápia: Elektroporációs készüléke egy kezelőfej segítségével rádiófrekvenciás hanghullámokkal megnyitja a sejt membránokon keresztül az aqvaporin csatornákat. Így a speciális steril, analitikai tisztaságú hatóanyagokat fájdalommentesen, hámsérülés nélkül tudjuk bejuttatni a bőr különböző mélységeibe. Ott fejtik ki hatásukat, ahol szükség van rájuk és a bőr sejtjei azonnal elkezdik azok hasznosítását,arcfiatalítás, nyak-, dekoltázskezelés, zsírbontás, cellulitcsökkentés, stria-, hajkezelés során. Mivel steril hatóanyagokkal dolgozunk a kezeléseknél, bőrünket, szervezetünket nem terheljük a kozmetikumokban található adalékanyagokkal (festék, illat, tartósító), amelyek sok esetben irritációt okoznak. A kezelendő testrész bőrradírozása és fertőtlenítése után a kezelőfej körkörös mozgatásával langyos meleg érzet kíséretében történik a művelet. A vendég relaxálhat közben.

Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2013. február 19-ig,, beváltható 2013. március 31-ig!

Előzetes bejelentkezés és időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámokon: 06-30-2552-170 vagy 06-30-895-0652.


Pontos cím: Fitness Plusz Hypoxi és Kozmetikai Stúdió. 1074 Budapest, Dohány utca 59. A stúdió tömegközlekedéssel kiválóan megközelíthető, a belváros szívében található. 

 

Rugalmas nyitva tartással várnak mindenki sok szeretettel: 

hétfő, szerda, péntek: 8-20 óráigkedd, csütörtök: 12-20 óráig, szombat: 9-14 óráig  előzetes bejelentkezés esetén

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
Fitness Plusz Hypoxi és Kozmetikai Stúdió
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, Dohány utca 59
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére