Mai­Kupon

Uraim, az igényes és ápolt megjelenéshez a kéz is hozzátartozik, mely nem csak a nők kiváltsága! Férfi manikűr most csak 990 Ft a Bonnie & Clyde Szépségszalonban!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Általánosan elfogadott tény hogy a kézápolás, a dekoratív, ízléses köröm és annak ápolása szervesen hozzátartozik a női szépségápoláshoz, a jó megjelenéshez. De vajon hogy állnak ezzel a férfiak? A kéz ápoltságának fontossága az erősebb nem képviselőinél is igen fontos, gondoljunk akár csak egy kézfogásra a tárgyaláson vagy egy elegáns vacsorára, ahol a kéz folyamatosan reflektorfényben van. Úgy gondolom nem szükséges ecsetelni, milyen negatív benyomást kelt egy ápolatlan kéz látványa, de ez most szóba sem jöhet kedvezményes ajánlatunkkal!Férfi manikűr lépései:

  • kéz bőrradírozása
  • körömbőr eltávolítása
  • körmök formára reszelése
  • köröm polírozása
  • kézmasszázs 


Kezünk és körmeink állapota sok mindent elárul rólunk. Egy ápolt kéz, már fél siker egy üzleti tárgyaláson, vagy egy randevún. Ha ennek a valakinek érdes, száraz a keze az igen kellemetlen érzést kelt bennünk.  Ezért ma már az üzleti élet nélkülözhetetlen eleme a kézápolás. Kezünk és körmeink folyamatosan ki vannak téve az időjárás viszontagságainak, és a különböző vegyi behatásoknak., ezért ugyanúgy igényli a folyamatos ápolást, mint testünk többi része. A férfiköröm és bőrápolás célja az ápolt, rövid köröm, az ujjbegyhez igazodó természetes férfiköröm forma, matt körömfény. A jól manikűrözött kéz olyasvalakire utal, aki ügyel a részletekre, és a legapróbb dolgokat sem hanyagolja el.

Bonnie - Clyde Szépségszalon a Facebookon: https://www.facebook.com/bonnieclydeszalon 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 10-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes telefonbejelentkezés szükséges Marosdi Mesi: 0670/ 5356434 (14-22 óra között, hétvégén is) 

A szépségszalon megközelíthető a Klinikák metrómegállótól 10 perc sétára, vagy a Mester utca felől az 51 villamossal.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Bonnie & Clyde Szépségszalon
Cég
Bonnie & Clyde Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1095 Budapest, Dandár utca 25.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére