Mai­Kupon

Kategóriák

Uraim! Itt az idő, hogy dobjatok kicsit Ti is megjelenéseteken, a tökéletes frizura fél siker és nem csak a nők kiváltsága! Férfi divathajvágás 2000 Ft helyett most csak 990 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Női vásárlóink már annyi mindent kaptak tőlünk, a szépészeti kezelésesek terén, hogy épp itt volt az ideje, hogy a férfiak is kapjanak némi törődést és kedvességet! A férfiak fodrászhoz járását hosszú évtizedekig szinte kivétel nélkül a praktikus szempontok határozták meg, mostanra azonban mind az igényeik, mind a fodrászhoz járási szokásaik megváltoztak. Így mostani ajánlatunkkal igazán kedvezményes áron szépülhettek! A nők is szeretik ha a teremtés koronái adnak magukra, nem csak fordítva igaz! Az ápolt, tiszta és jó illatú haj sokat elárul viselőjéről, ráadásul kellemesebb társaság is számunkra. Ezért mostani ajánlatunk kizárólag nekik szól! A kuponnal hajvágást, mosást és szárítást vehetsz igénybe a Szépségmegálló ügyes fodrászánál Hende Renátánál az eredeti 2500 Ft-os ár helyett csupán 990 Ft-ért.A frizurád az elegáns alkalmi hajviselettől az extravagáns aszimmetrikus formákig bármilyen lehet. Mondd el mi az, amit szeretnél, vagy bízd fodrászunkra és a lehetőségekhez képest segít neked kialakítani azt. A tökéletes frizura fél siker, hiszen ha megtalálod az egyéniségedhez legjobban illő hajat, az élet egyéb területein is sokkal több lesz az önbizalmad.

Szeretnél nyárra új, trendi frizurát, vagy csak egy egyszerű vágásra van szükséged? Netán új fodrászt keresel? Valljuk be az is előfordulhat, hogy egy ideje halasztgatjuk ezt a műveletet és már egy komplett sörény ékeskedik a fejünkön. Ez esetben vedd igénybe kuponunk segítségével ezt a férfiszépítő szolgáltatást, és az eredménnyel garantáltan elégedett leszel!

Korábbi ajánlatainkkal hölgyvásárlóinknak kedveskedtünk, hisz ők tudtak kedvezményes áron hajat festeni, vágatni, melíroztatni, esetleg teljesen új frizurát készíttetni. Most fordult a kocka, és végre az urak haját is kezelésbe vesszük! Itt az idő, hogy dobjatok kicsit Ti is megjelenéseteken, és ez nem csak az öltözéken fog múlni. Ha eddig maximum egy száraz hajvágást kaptatok ekkora összegért, akkor használjátok ki a lehetőséget, és vegyetek részt egy komplett hajszobrászkodáson úgy, ahogy azt illik!
Persze az sem mindegy, hogy kinek az ollója alá hajtjátok a fejeteket. A XI. kerületben, a Karinthy Frigyes úton szépen berendezett és modern eszközökkel ellátott Szépségmegállóban gyakorlott, és jó ízlésű fodrász fogja megformázni frizurátokat! A férfi hajvágás eredeti áron 2000 forintba kerül, de a Maikuponnal most csak 990 Forintért mosással, ápolással és szárítással együtt megkapod, hogy a férfi sárm még tökéletesebb lehessen. Érdemes bespájzolnod pár kupont mielőtt lejár az akció!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes telefonos bejelentkezés szükséges Hende Renátánál: (06-20) 289-5016 telefonszámon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szépségmegálló
Cég
Hende Renáta
Telefon
Szolgáltatás helye
1117 Budapest, Karinthy Frigyes út 7.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére