Mai­Kupon

Uraim! Jön a tavasz, ideje megszabadulni a pocaktól!!
Pocakredukció férfiaknak!Szuper tavaszi akció!!!!!!! 24000Ft helyett,most 3990Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Nagy tavaszi kedvezménnyel kipróbálhatja a 4 kezelésből álló, 2 alkalmas pocakredukciót!

A kavitációs pocakredukció menete:

Első kezelés: Az ultrahangos kavitáció az esztétika területén, egy teljesen új módszer, és a leghatékonyabbak között szerepel.A kavitációs készülék speciális frekvenciával működő ultrahanghullám mikroméretű vákumbuborékokat hoz létre a sejtek közötti térben.Ez túlnyomás alá helyezi a zsírsejteket és szétrombolja azokat. A csapdába esett zsír ultrahang hullám hatására elfolyósodik. A kavitáció felhasználása cellulit és a zsír elleni harcban jelentős, ugyanis az elfolyósított zsír a nyirokrendszeren keresztül kiürül. A kavitáció a legmodernebb alakformáló módszer, mely nagy intenzitású fókuszált ultrahanggal dolgozik, roncsolja a zsírsejtek falát. Sejtfal hiányában nem épülhet vissza a zsír.Második kezelés: tekercselés fahéjas, feszesítő, zsírégető krémmel, majd az infraöv felhelyezése.

Infra öv hatása: Az emberi szervezetben a méreganyagok tárolásra kerülnek, megakadályozva ezzel a szervezet öngyógyító folyamatát. A távoli infravörös hő kitágítja a hajszálereket, és elindítja a rejtett méreganyagok távozását.

Az eredmény már az első alkalom után látványos!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos időpont egyeztetés szükséges a +36/70 3370603-as telefonszámon!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Komjáthy Mándy Kft.
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Lázár utca 9.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére