Mai­Kupon

Űrbéli élmény a fiatalság megőrzéséért! Dermio Top Head és Mezo Lifting, 3 alkalom 6 kezelés 30.750 Ft helyett, csak 12.300 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!High Care Stúdió = garancia a minőségre! 3 alkalmas arcfiatalító csomag, mely 6 ezelésből áll, most 60 %-os kedvezménnyel a dunakeszi High Care Stúdióban!

Tartalma alkalmanként: Arcpeeling (alapos bőrtisztítás,bőrradírozás),+Dermio Top Head oxigénterápiás arckezelés +Mezo lifting kezelés.Kezelések leírásai:

Dermio Top Head – oxigénterápia: 30 perc

Új Anti-aging kezelés - Oxigénterápia a bőr természetes öregedése ellen.

A KÉSZÜLÉK – MELY LEGINKÁBB EGY KRISTÁLYTISZTA ÜVEGBURÁHOZ HASONLÍT – KIFEJEZETTEN AZ ARCRA ÉS A DEKOLTÁZSRA IRÁNYUL, ÉS OTT VÉGZI EL EGÉSZSÉG- ÉS SZÉPSÉGMEGŐRZŐ HATÁSÁT.
Működésének lényege, hogy tiszta (portól és mechanikai szennyeződésektől, baktériumoktól és vírusoktól mentes) ionizált oxigén, levegő áramlik benne, amely áthatol a bőr felső rétegén, egészen a sejtekhez.

Hatására fokozódik a sejtosztódás, pontosan úgy, mint fiatalabb korban, és a bőr visszanyeri tömörségét, rugalmasságát, feszességét, nedvességtartalmát.

Az eredmény azonnal látható. A kezelés olyan hatást gyakorol az arc és dekoltázs bőrének megfiatalítására, amelyre természetes úton eddig nem volt példa. - mindössze fél óra alatt.

Kellemesen nyugtató, relaxáló érzés, mintha több órát töltöttünk volna az oxigén dús szabadlevegőn.

Mezo Lifting: 20 perc

Az egész folyamat a ráncok mélységének csökkenését, a kötőszövet feszességét eredményezi.

Stimulálja az anyagcserét, sejtosztódást mely révén az arc izmait ösztönzi a tökéletes működésre.A Meso-lifting egy speciális területe a Weyergans módszereknek. Öntapadó elektródákat alkalmazva az ingeráram automatikusan hat a bőrre.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 20-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az előzetesen lefoglalt időpontok módosítására csak a gépek foglaltságának függvényében van lehetőség.

Az akció ideje alatt a stúdió további szolgáltatásai 20%-os kedvezménnyel vehetők igénybe. Ez a kedvezmény természetesen más akcióval nem vonható össze. A kuponban szereplő kezelés módosítására nincs lehetőség. A kúrát ( vagyis a 3 alkalmat) heti 2 kezeléssel, megszakítás nélkül ( tehát 2 hét alatt) lehet csak igénybe venni. Előzetes bejelentkezés szükséges(email vagy telefon) Egy héttel előre!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
High Care Stúdió
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
Dunakeszi, Fóti út 65-67
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére