Mai­Kupon

Kategóriák

Urológiai szűrővizsgálat vetkőzés nélkül! Sejtszintű urológiai szűrés (PSA, vesék, stressz, prosztata, herék, oszteoporózis…) korszerű mérőműszerrel 13.000 Ft helyett 5.990 Ft-ért az Egészség-Zónától!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Sajnos statisztikák mutatják, hogy a legtöbb férfi páciens csak akkor látogatja meg az adott terület szakrendelését, amikor már napok, sőt hetek óta igen komoly problémákat vélnek magukon felfedezni. Tudják, talán már tapasztalták is, hogy nem ez a járható út. Hallanak, olvasnak a megelőzés fontosságáról, de az valamiért mégis lepereg az „erősebbik nem” képviselőiről! 

 

Pedig komolyan kell venni a test jelzéseit, mert a megváltozott vizelési szokások (gyakori vizelési inger, nehezen induló, vékony sugárban, néha akadozva ürülő vizelet, véres vizelet), a csípő, égő fájdalom a húgycsőben, az alhasi, heretáji fájdalom, a merevedési zavarok, a vese környéki görcsös, vagy tompa fájdalmak…, mind, mind urológiai problémák tünetei is lehetnek, amiket ha időben nem kezelnek, meddőséghez, vagy akár daganatos megbetegedéshez vezethetnek. Uraim! Itt az ideje a tettek mezejére lépni és kideríteni, hogy minden rendben van-e odalent! 

 

Van egy jó hírünk! Az Egészség-Zóna elektroakupunktúrás urológiai vizsgálatához nem kell levetkőzni, sőt, kínos, hosszú monológokat sem kell mondani a tünetekről, mert egy olyan speciális és modern szűrővizsgálaton vehetnek részt, ahol a vizsgálatot a tenyér egy pontján végzik. Ugyanis, ahogy a talpunkon, az arcunkon, úgy a tenyerünkön is helye van valamennyi szervünknek. A szűrés abszolút fájdalommentes, és sejtszintű pontossággal hoz azonnali eredményt, amit a szakértő terapeuta a helyszínen kiértékel, és szükség esetén útmutatást ad az esetleges problémák kapcsán.

 

Ne habozzon, klikkeljen a kosárra és tudja magát biztonságban!


A vizsgálat az alábbi területeket érinti:
Pénisz, Herék, Herezacskó, Mellékherék, Prosztata, PSA-tumormarker, Húgycső, Húgyhólyag, Húgyvezeték, Ondóvezeték, Vesék, Mellékvesék, Csecsemőmirigy, Lép, Vastagbél, Immunrendszer citokin hálózata, Fitymagyulladás, Heregyulladás, Mellékhere gyulladás, Húgykövek, Húgycsőgyulladás, Húgyhólyaggyulladás, Prosztatagyulladás, Inkontinencia, Oszteoporózis-csontritkulás, Stressz okozta terhelés, Nehézfém okozta terhelés, Candida, Ásványi anyagok hiánya, Vitaminok hiánya.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon beváltó hely neve, címe:

Egészség-Zóna

1136 Budapest Hegedűs Gyula u.7.

 

 

Telefon:30/492-5229

E-mail:info@egeszseg-zona.hu

Kismamák, Pacemakerrel rendelkezők, és többszöri infarktuson átesett betegek nem vehetnek részt a vizsgálaton!
Az állapotfelmérés preventív jellegű, nem orvosi vizsgálat, semmilyen klinikai vagy laboratóriumi vizsgálati eredményt nem helyettesít.

Időpontkérés a vizsgálatokra (hétfőtől-péntekig 09:30-18:00-ig) a +3630/492-5229-es telefonszámon, a kuponkód megadásával történik. Egyeztetett időpont módosítása, lemondása min. 24 órával a vizsgálat előtt lehetséges. Ügyfeleink egymás utáni időpontra érkeznek, ezért 15 perc feletti késés esetén a kupon felhasználásra kerül. Szíves megértésüket köszönjük!

Az állapotfelmérést végzi: Mizsei Melinda terapeuta.


Weboldal: http://www.egeszseg-zona.hu/

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Egészség-Zóna
Cég
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 7.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére