Mai­Kupon

Út az egészséghez: talpreflexológia diagnosztizálással.
1 órás kezelés: 5 000 ft helyett 1 990 ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Csodálatos dolog minden korosztály számára. Út az egészséges élethez illetve az egészség megőrzésének természetes módja. Bizonyos esetekben nem helyettesítheti az orvosi beavatkozásokat, de kiegészítője is lehet azoknak. Segítő kezet nyújt a szervezet számára a káros lerakódások eltávolításában. Kiegyensúlyozza és vitalizálja az egész testet. A talpmasszázs kezelés serkenti a vér áramlását, helyreállítja a test energia egyensúly hiányát. Kimossa a szervezetből a méreganyagokat és szennyeződéseket, az oxigén és a tápanyagok ellátása javul, a sejtek újjászületnek, több lesz az energia, és ez által több lesz az ÉLETERŐ! 
Fontos, és ez a cél, hogy az emberben a harmónia és az egyensúly megmaradjon. Minden betegség az egész szervezetet érintő energia-megbomlást jelent, és az egész rendszer egyensúlyának helyreállításához először egy teljes méregtelenítő öngyógyító mechanizmust kell elindítani. Betegség akkor következik be a szervezetben, ha a test energia-csatornái elzáródnak, és az energia-blokkok akadályozzák egyik vagy másik terület, szerv működését. 

Javasolt: aktivizálja a szervezet működését, feszültség enyhítésével fokozatosan javítja az egészségi állapotot, elmúlik a fáradtság, stressz, idegesség okozta rossz közérzet, az akupresszurás ujjmasszázs aktvizálja a szervezet öngyógyító erőit, erősíti az immunrendszert, a fájdalom okának megszüntetésével megszünteti a különböző idegi alapú izomfájdalmakat, a gerinc erősítésével megszünteti a gerincsérv okozta fájdalmakat, megelőzi a degeneratív betegségeket, javítja a gyomor-és bélbetegségeket, emésztési zavarokat, gyógyítja az ideggyulladást, vérkeringési zavarokat, segítség a bénulás javítására.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 30/6428739 

H - P: 8-18

Sz: 8-13

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
SZ B Andrea
Cég
Maya szalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1202 Budapest, Mártírok útja 116
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére