Mai­Kupon

Utastérfertőtlenítés, vírusmentesítés 3.900 Ft-ért személyautóban! Az ózon az egyik legerősebb oxidáló és fertőtlenítő anyag. Legyen autód klíma levegője nyáron is tiszta, vírusmentes és biztonságos!

Ha szeretnéd, hogy autód klíma rendszere tiszta és fertőtlenített legyen, akkor csapj le kuponunkra és használd ki a Train 4 Work Kft. Kézi Autómosó & Kozmetika ajánlatát!

3.900 Ft-ért megszabadulhatsz a kellemetlen szagoktól, gombáktól. 

Ózongenerátoros utastér és klímafertőtlenítés! 
Az utastér és a Klíma fertőtlenítése ózongenerátoros technológiával a MaiKuponnál!Az ózon az egyik legerősebb oxidáló és fertőtlenítő anyag, ami a vízben lévő mikroorganizmusoktól függően 600-3000-szer hatékonyabb fertőtlenítő hatású, mint a klór. Ha kapcsolatba kerül bármiféle mikroorganizmussal, mint például baktériumokkal, vírusokkal, penésszel, gombával, szagot okozó elemekkel, vagy oldott oxidálható ásványi anyagokkal, akkor egyszerűen megsemmisíti azt, vagy csapadék formájában oxidálja és ezáltal kiszűrhetővé teszi, amit a telítődött szűrőanyagról időszakos visszamosatással lehet eltávolítani. Az oxidálási folyamat az ózonnal olyan eredményes, hogy a mikroorganizmusok nem tudnak immunitást felépíteni, nem úgy, mint ahogy a hagyományos vegyszerekkel előfordulhat.
 
Ajánlatunkban tehát, professzionális csúcsminőségű anyagokkal, gépekkel és profi személyzettel állunk rendelkezésedre, hogy autód a legjobb kezekben lehessen!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. szeptember 13-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Train 4 Work Kft. Kézi Autómosó & Kozmetika
1139 Budapest, Váci út 81. (bejárat a Lomb utca felől)
Center Point 2 Irodaház
E-mail: info@t4w.hu
Telefon: ‭+36 20 499 0688, +36 20 208 6676 Nyitva tartás hétfőtől péntekig 8-17 között.
 
Bejelentkezés szükséges érvényes kuponkóddal!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
DKNY Clear Kft.
Cég
Train 4 Work Kft.
Szolgáltatás helye
1139 Budapest, Váci út 81
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére