Mai­Kupon

UV mentes teljes testbarnítás, bőrbarát, alkohol és parabénmentes. Néhány perc alatt a bőrödnek bronzbarna színt kölcsönöz! Most hihetetlen áron 3500Ft helyett csak 1450 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Gondolkodtál-e azon, milyen más lenne a hangulatod, ha a külsőd elvarázsolná a barátaidat, ismerőseidet. Ahogy  biztos, hogy idén is lesznek ünnepek, céges és szilveszteri bulik, partik, téli bálok, bálkirályok és bálkirálynők, úgy biztosan lesz ezen a télen is UV mentes barnítás és szép természetes barnaság.


  Alkohol- és parabénmentes természetes barnító folyadékkal, az európai bőrtípusra kifejlesztve magyar gyártótól és a By    nature hazai partner szalonok sorától most megkaphatod az energikus megjelenésed forrását,  az UV mentes gyönyörű   barna bőrszínt .

 Ajándékozd meg magadat és szerettedet szép külsővel, By nature UV mentes barnítással az alábbi szalonok egyikében.  A    kupont előzetes telefonos időegyeztetéssel használhatod föl a kiválasztott szalonban.

Kitűnő karácsonyi ajándék barátaidnak!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az akció igénybevételéhez telefonos egyeztetés szükséges a 0630/58472037-as számon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Bátkay Beáta
Cég
R.D.B.X Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1137 Budapest, Katona József u. 10/a
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére