Mai­Kupon

Vajon Ön is korunk népbetegségében, Candida fertőzésben szenved? Megtudhatja 10 perc alatt a CanDia5 Önellenőrző Gyorsteszttel.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Fáradékony, rosszul alszik, fáradtan ébred, megmagyarázhatatlan fájdalmai vannak?

A candida gombák elszaporodása kortól és nemtől függetlenül bárkinél előfordulhat. Többek között a nem megfelelő táplálkozási szokások, a stressz, a szteroidok és antibiotikumok  (indokolatlan) fogyasztása elősegítheti a gombák túlszaporodását. Az otthon végezhető candida gyorsteszt mindenki számára elérhető, a benne található képekkel illusztrált leírás segítségével 10 perc alatt elvégezhető.

Tudja meg Ön is még ma, ne szenvedjen feleslegesen!

 

 

 Érezte már Ön is, hogy az egészségi állapota nem megfelelő, hogy különböző panaszok kínozzák időnként? Allergiás, puffad, túlsúlyos, hullik a haja, fáj a feje, emésztési gondjai, esetleg bőrpanaszai vannak? Ha az okot akarja megszüntetni, érdemes kizárni már a vizsgálatok elején a Candida fertőzést.

Ebben segít a világon az első és egyetlen, kizárólag kapilláris vérből mérő gyorsdiagnosztikai, önellenőrzésre szánt eszköz, a CanDia5 teszt. Ennek a CE jelzéssel rendelkező tesztnek az elvégzéséhez mindössze 2,5 mikroliter(2-3 csepp) ujjbegyből vett vérre van szükség. Az eredmény körülbelül 10 perc alatt készül el.

A candida gombák elszaporodása kortól és nemtől függetlenül bárkinél előfordulhat. Többek között a nem megfelelő táplálkozási szokások, a stressz és az antibiotikumok indokolatlan fogyasztása elősegítheti a gombák túlszaporodását. Az otthon végezhető candida gyorsteszt mindenki számára elérhető.

A tesztet különösen ajánlott terhesség alatti szűrővizsgálatként elvégezni. Annál is inkább, mivel a hüvelyi gombafertőzésnek (Vulvovaginal Candidiasis=VVC) a lehetősége a terhesség alatt igen magas és köztudott, hogy ez együtt jár a méhen belüli növekedés visszamaradásával. A legújabb kutatási eredmények azt is igazolják, hogy a terhesség alatti szűrővizsgálat és - pozitív eredmény esetén – az orvos által előírt kezelés, jelentősen csökkenti a koraszülés gyakoriságát.

A CanDia5 kvalitativ (igen, nem) eredményt adó teszt mely mindössze 5 egyszerű lépést igényel. Minden eszköz, melyre szükség van a teszt elvégzéséhez, a csomagban megtalálható.  Egy rajzzal illusztrált, közérthető használati utasítás segítségével otthon is bárki elvégezheti.

A gyorstesztek nem pótólják az orvos által felállított diagnózist, de képet adhatnak egészségi állapotunkról. Az otthon végezhető tesztek esetében való igaz, hogy bizonyos hibaszázalékkal számolnunk kell, mégis hasznos lehet, ha felkészülten érkezünk az orvoshoz, természetgyógyászhoz. A candida gombák elszaporodásának féken tartására feltétlenül megoldást kell keresni. A szakemberek által felírt hatékony gyógyszeres kezelés mellett ne hagyjuk figyelmen kívűl a természet által felkínált, kevésbé agresszív, bár szintén hatékony és mellékhatások nélküli  lehetőségeket sem (pl. Folyékony Olajfalevél Kivonat, Organikus Ganoderma Lucidum por).  Fokozottan érdemes erre odafigyelni gyermekek illetve legyengült immunrendszerű betegek esetén.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 4-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon megvásárlását követően legkésőbb 5 napon belül postázzuk a terméket. Postaköltség + 550Ft egy vagy kettő teszt egy címre történő postázása esetén. Három vagy négy teszt egy címre történő postázásának költsége 680 Ft. Ha négynél több tesztet szeretne egy címre rendelni kérem vegye fel velünk a kapcsolatot!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Controlmed kft
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére