Mai­Kupon

Kategóriák

Válassz magadnak divatos frizurát stílusod és ízlésed szerint a strandra is! Női hajvágás mosással vágással, szárítással ajándék gyógynövényes hajpakolással 60% kedvezménnyel csak 1490 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Látogass el a a Szépségmegállóba Hende Renátához aki megvalósítja az elképzeléseidet! Válasz magadnak divatos frizurát most ajándék gyógynövényes hajpakolással 60 % kedvezménnyel mindössze most csak 1480 Ft-ért! Az ajánlat tartalmaz: hajmosást, vágást, hajszárítást és ajándékként egy gyógynövényes hajpakolást, hogy új frizurád szép, egészséges és fénylő legyen!



Milyen a szép haj? Ápolt, egészségesen fénylő, van tartása. Hogyan érhető el? Odafigyeléssel, szakértelemmel és a hajunk igényeinek legmegfelelőbb termékekkel. Ebben mind a segítségedre lesz a Szépségmegálló ügyes kezű fodrásza Hende Renáta precíz szakember módjára veszi majd kezelésbe megújulásra váró tincseidet. A kuponnal 3700 Ft helyett 1490 Ft-ért kapsz hajvágást mosással és szárítással, pluszban  ajándék gyógynövényes hajpakolás is jár, hogy hajad igazán gyönyörű, fénylő és egészséges legyen. Egy kupon egyszeri alkalomra érvényes, de több kupont is vásárolhatsz, vagy meglepheted barátnőidet, anyukádat és testvéredet is. Egy ilyen szuper lehetőségnek mindenki örül, pláne nyáron, mikor hajunk csak úgy vágyakozik a megújulásra a sok szárító napfény, klóros medencevíz vagy sós tengervíz után!

A Szépségmegállóban szeretettel vár Téged és minden kedves vendéget Hende Renáta:

"Lelkes, rátermett, talpraesett vagyok, mindemellett pedig proaktív, fiatalos és életvidám. Foglalkozom hajhosszabbítással és hajpótlásokkal, keratinos hajegyenesítéssel is a hagyományos fodrász szolgáltatásokat kiegészítve."

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos időpontegyeztetés szükséges Hende Renátánál: 0620/ 289 5016 telefonszámon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szépségmegálló
Cég
Hende Renáta
Telefon
Szolgáltatás helye
1117 Budapest, Karinthy Frigyes út 7.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére