Mai­Kupon

Válaszd a számodra legmegfelelőbbet !
Gyógyulj Immunotic vagy fogyj ImmunoSlim készülék segítségével ! Mindkét kezelés 2000 Ft helyett 990 Ft !

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!ImmunoSlim vagy Immunotic? Attól függ mit szeretnél, gyógyulni vagy fogyni? Most bármelyiket választhatod ugyanabban az árban!Mindenféle betegség esetén az Immunotic segítséget nyújt a gyógyuláshoz, hiszen az agy vezérli a sejtek működését, így a kezelés hatására az Immunotic a gyógyulási parancsot, mint információt küldi a sejtek felé, ezért a szervezet öngyógyító folyamatai beindulnak,minden káros mellékhatás nélkül. 3 féle programmal rendelkezik a készülék: 1. általános immunerősítés, 2. a csakrák harmo-nizálása, 3. daganatos betegségek kezelése. Ezekből válogatunk annak függvényében, hogy milyen betegség van jelen a szervezetben. Abban az esetben, hogyha a páciens szeretné a lelki hátterét is feltárni a betegségének, lehetősége nyílik arra, hogy amíg a gép kezeli addig egy finom tea mellett a színterápia segítségével megnézzük milyen érzelmi blokkok alakították ki a betegségét valamint hogyan tud ezen változtatni és egészségessé válni. Aki szeretné ezt a kezelést igénybevenni megteheti a helyszínen félárban 10.000 Ft helyett 5000 Ft-ért.
Az ImmunoSlim ugyanazon működési elven készült, mint az Immunotic, azzal a különbséggel hogy a Slim nem a gyógyításról szól, hanem a zsírraktárak optimalizálását segíti. Azzal a mechanizmussal hat a fogyásra, hogy amelyik páciens túlsúllyal rendelkezik ott a készülék segítségével az agy ezt felismeri és a rezgéshullámok hatására új parancsot ad ki az agynak. Optimalizálja a zsírraktárakat  tehát az ideális testsúly elérésében segít a készülék.
Szintén óriási lehetőség rejlik a készülék eredményességét megtámogatni lelki oldalról is, hiszen az elhízásnak is mint testi tünetnek meg van a lelki-érzelmi háttere,mely feltárásával nagyban segítjük a készülék munkáját.
Minden esetben nagy szeretettel ajánlunk  még sejttáplálékot a pácienseknek,melyben 65 féle ásvány napi szükségletnek megfelelő vitamin és aminósavak találhatóak. A szervezet zavartalan működéséhez ugyanis ez a sejttáplálék elengedhetetlen. A teljes egészséghez testi-lelki szinten kell az egyensúlyt létrehozni és akkor garantált a tökéletes egészség, életkedv és életenergia egyszóval az ember ráébred a benne szunnyadó boldogságra.
Nálunk mindezt elérhető áron kapod és a további kezelések árából is nagy kedvezményt biztosítunk! A siker elérése érdekében tesszük mindezt, bízva abban ,hogy megtalálod a lelkiegyensúlyadat. a betegség helyett végre a teljes egészséget élheted, hiszen ez a természetes állapotod!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!


A kupon felhasználásához előzetes telefonos bejelentkezés szükséges!


Szikora Istvánné Ica: 20/316-5403.


Cím: 1067 Budapest Teréz krt.25. I/11. 22-es kapucsengő


A kuponnal rendelkezőknek a további kezelések árából is kedvezményt biztosítok!


Saját részre 1, ajándékba 1 kupon vásárolható az ajándékozott nevére.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Akvamarine Természetgyógyászati Központ
Cég
Szikora Istvánné
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1067 Budapest, Teréz krt. 25. I. em 11.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére