Mai­Kupon

VÁLASZD AZ IGAZIT !!!!! 6 alkalmas speedfitness bérlet 36000Ft helyett 18000Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Egy újabb célcsoportot is szeretnénk  meghódítani, mégpedig azokat az embereket, akik hátfájással, inkontinenciával, ízületi problémákkal küzdenek, baleset utáni rehabilitációra van szükségük vagy egyszerűen csak a közérzetükön szeretnének javítani.

Gondolunk az idősebb korosztályra, akiknek nem okvetlenül a bombázó alak elérése a cél, sokkal inkább a vitalitás megtartása és a pénztárcájuk kímélése. A tapasztalat azt mutatja, hogy heti egyszeri edzés is kiválóan alkalmas arra, hogy feszesítsük testünket, erősítsük izomzatunkat, növeljük erőnlétünket, állóképességünket és javítsuk általános közérzetünket.Egy edzés ára a következőket tartalmazza:

  • edzőruha használatát  
  • Edzés előtti Hyptonic energia italt, ami energiával látja el edzés alatt a testet és pótolja az ásványi anyagokat.
  • Személyi edző-t. Az edzés végig személyi edző felügyelete mellett zajlik, az edző a testreszabott mozdulatokkal, gyakorlatokkal segíti az egyéni célok elérését.
  • Edzés utáni fehérje shaket, ami nagyban elősegíti az izmok regenerálódását, fejlődését.
  • Edzés után a zuhanyzó, mosakodó szerek (tusfürdő, sampon), valamint a törülköző használatát is. Stúdióink ingyenesen biztosítják a zuhanyzáshoz, tisztálkodáshoz szükséges eszközöket, így nem kell törülközőt vagy tusfürdőt, hajszárítót magaddal hordanod.    
  • ingyenes parkolás

EZT ÉREZNED KELL
Alakformálás-Izomépítés-Fogyás-Feszesedés-rehabilitáció
Hosszú és izzasztó edzések nélkül HETI 2x20 PERC a gyors eredményért!

EMS technológiák (elektromos izomstimuláció): A tapasztalatok, vélemények alapján a piacon lévő EMS technológiával működő edzések közül a Speedfitness a leghatékonyabb. Amennyiben részt vettél már más elektromos izomstimulációs edzésen és nem tartottad elég hatékonynak és eredményesnek, akkor próbáld ki a Speedfitnesst.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. október 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges a 0630/6561782-es telefonszámon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Ke-Ki Fit&Testszépítő Kft
Weboldal
Szolgáltatás helye
1162 Budapest, Vezekény utca 2.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére