Mai­Kupon

Kategóriák

Válaszd ki álmaid frizuráját is a nagy napra! Esküvői frizura készítés ajándék próba alkalommal menyasszonyoknak vagy koszorúslányoknak 8000 Ft helyett most csak 3990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Tudod mi a különbség az átlagos és különleges között? Biztos van némi sejtésed, de most valóban meg is tapasztalhatod. A mostani ajánlatunkkal számodra is gyorsan kiderül, mi hatalmas különbség egy átlagos és egy különleges, esküvői frizura között. És hogy hogyan derül ki mindez? Egyszerűen abból, amit a tükör mutat, ahogy érzed magad, és ahogy mások rád néznek.. főleg a nagy napon, amit már annyira vártok, és ti vagytok a középpontban, mindenki csak rátok figyel. A Napszépe szépségszalon fodrásza, Hende Renáta mindent megtesz azért, hogy te fantasztikus frizurával, tökéletesen megszépülve távozz, és te legyél a legboldogabb mikor minden szem rád szegeződik! Ne csak az alkalom legyen különleges, hanem a frizurád is!A Napszépe Szépségszalon ügyes kezű fodrásza, Hende Renáta most elkészíti Neked álmaid frizuráját, bármi legyen is a kívánságod,  ha éppen esküvőre vagy hivatalos, főleg ha éppen Te készülsz oltár elé állni. De mivel az ajánlat két hónapig érvényes, bármilyen más jeles alkalomra vagy fontos eseményre is elbűvölő alkalmai frizurát csináltathatsz magadnak. De persze a szép frizurához nem feltétlenül szükséges alkalom, bármikor meglepheted új hajaddal párodat is egy randevún, garantáltan örülni fog neki.

Az ajánlat része az egy alkalmas próba frizura elkészítése, majd a közvetlen az esküvő előtti frizurakészítés. Legyél akár Te a menyasszony, a koszorúslány, az örömanya, vagy az ünneplő násznép tagja. Az ajánlat tartalmaz mosást, szárítást, és kívánságtól függően hullámosítást, feltűzést, igény szerint akár kis igazító vágással vagy a mostani 2013-as trendet, a hollywoodi sztárok körében is nagyon divatos kontyot is. Az ajánlat hajfestésre nem vonatkozik.
2 frizura egy kuponáron: 2 koszorúslánynak egy kupon vásárlása elegendő!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos időpont egyeztetés szükséges Hende Renátánál: 0620/2895016 telefonszámon!

A szalon gyorsan és könnyen megközelíthető mindössze pár percre a Móricz Zsigmond körtértől a 6-os combino villamossal a Budafoki úti megállótól 2 percre, vagy a 86-os busszal, rögtön a megállóban.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Hende Renáta
Telefon
Szolgáltatás helye
1111 Budapest, Budafoki út 51.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére