Mai­Kupon

Válaszd ki Te, mely területet szeretnéd gyantáztatni! (intim,hónalj,térdigláb,szemöldök vagy bajusz) Itt a lehetőség, hogy 2.500Ft helyett 990Ft-ért megoldj egy problémát! Ne tétovázz!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A mai nők számára a szőrtelenítés már a személyes higiénia szerves részévé vált. A legtöbben jobban kedvelik a hosszabb távú megoldásokat, ezért válik egyre népszerűbbé a gyantázás.A megfelelően végzett gyantázás akár hetekre is megszabadíthat bennünket a kellemetlen szőrszálaktól, így sokáig biztosít bársonyos tapintású bőrt. Míg egyes nők csak arcuk szőrtelenítését végzik rendszeresen gyantával (szemöldök, bajusz), addig mások lábukat, karukat, sőt egész testüket is ezzel a módszerrel kezelik. Sőt, manapság egyre több férfi is igénybe veszi a különböző szépségszalonok gyantázási szolgáltatásait.

A gyantázás egyik fő előnye a hagyományos borotválással szemben, hogy jóval tartósabb eredményeket érhetünk el vele. Sőt mi több, ez a fajta szőrtelenítés „koptatja a szőrt” – a rendszeresen gyantázott területeken csökken a visszanövő szőrszálak száma, és amik visszanőnek, azok kevésbé erősek, mint „elődeik” voltak.

Akik nem szeretnek naponta bajlódni bikini vonaluk igazításával, vagy szemöldökük rendbe szedésével, azok számára a gyanta az ideális megoldás. Lehet, hogy a gyantázás elsőre drágább megoldásnak tűnhet, de ha összeadnánk a havonta elhasznált borotválkozási kellékek árát, hasonló összeget kapnánk, mint a havi gyantázási költségünk.


Az ajánlat tartalma:  1 választható terület szőrtelenítése gyantával

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 20-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!


Telefonos időpont egyeztetés szükséges!


Mobil: 30/820-9051  Jázmin Krisztina


Kupon beváltó hely: 1133 Bp. Ipoly u. 3. II.em. 23-as csengő


Saját részre 1, ajándékba 1 kupon vásárolható az ajándékozott nevére!

 
CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Masszázs Szolgálat
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1133 Budapest, Ipoly utca 3.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére