Mai­Kupon

Kategóriák

Választható 60 perces frissítő nyári masszázs a belvárosban. Stresszoldó, eperolajos vagy sheavajas masszázs 1.990 Ft-ért 3.990 Ft helyett.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Sok szeretettel várom a masszázs által felfrissülni vágyó kedves Vendégeket a VII. kerület Dohány u.-i Stúdióban.

Stresszoldás, frissülés, hidratálás, kényeztetés az általad választott masszázzsal 60 percben.Eper olajos masszázs

A megfáradt izmokban felpezsdül a vérkeringés, javul a nyirokkeringés.  A szervezetünkben jobb lesz a vérkeringés, ezáltal az oxigén ellátás, sejt szinten is. A nyirokkeringés felgyorsul, ezáltal jobb lesz a méreganyag elszállítás is. Javulnak az anyagcsere funkciók. Gyakran érezzük a masszázs után, hogy testünk még fáradtabb lett. Ez azért van, mert fekvő helyzetben gyakran a vérnyomásunk lejjebb megy és pihenő állapotba kerül. Az egész test lenyugszik, oldódik a stressz és sokkal kiegyensúlyozottabbak leszünk. Aki rendszeresen jár masszázsra – legalább 2-3 hetente, annak csökkennek a migrénes fejfájásai, jobban alszik, sokkal gyorsabban regenerálódik, jobban teljesít szellemileg, energikusabb és kiegyensúlyozottabb.

A masszázshoz használt illóolajok mindegyike kellemesen fellazítja a befeszült izmokat. Az eperolaj rendkívül jól ápolja a bőrt, feltölti tápanyagokkal, rugalmasabbá teszi. Az aromás illóolajok nemcsak a bőrön keresztül fejtik ki hatásukat, hanem illatanyagaiknak belégzése is fontos szerepet játszik a terápiában. 

Shea vajas masszázs

A shea vaj hidratálja a bőrt igazi luxus élmény a testnek és az illatanyagok felüdülést nyújtanak a léleknek.A masszázs hatással van belső szerveink működésére, anyagcsere folyamatainkra, mely által a méregtelenítésbe nagy szerepet játszik és bizonyos hormonjaink termelésében is szerepet játszik. A bőrmegújító masszázs segít eltávolítani elhalt hámsejtjeinket és ezáltal bőrünk újra fellélegezhet ezáltal lesz fiatalosabb és feszesebb.

 

Stresszoldó masszázs

A stresszoldó masszázs gyengéd mozdulatsoron alapuló technika, mely újjakkal, tenyérrel és alkarunkkal végzett érintésekből, simításokból áll, kihagyva az intim testrészeket. Kellemes halk zene mellett végzett stresszoldás, mely megtisztítja a test teljes energiarendszerét, lazító, fájdalomcsökkentő és nyugalmat biztosít. A stresszoldó  masszázs célja, hogy szervezetünket több szinten egyensúlyba hozza: testi, lelki és szellemi harmóniánkat helyreállítsa. A  stresszoldó masszázs hatására megnő a szervezet endorfin és
oxitocin szintje, ezáltal csökken a stressz és fájdalom. Az izmokban felhalmozódott feszültség csökken, ellazítja a gerinc menti izmokat, fokozódik a vér-és nyirokkeringés. A szervezet energetikailag feltöltődik, lelki blokkok, traumák oldódnak, megszabadít a negatív érzelmektől, félelmektől. Legjelentősebb pozitív hatása az idegrendszerre van.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az időpontot lemondani vagy módosítani legalább  24 órával a foglalás előtt tudjuk megtenni. Ha nem érsz el telefonon írjatok sms-t az időpont előtt legalább 24 órával.  Ellenkező esetben az időpont és az alkalom elveszik.

Továbbá kérlek titeket, hogy a megbeszélt időpontra időben érkezzetek. Késés esetén a kezelés ideje lerövidül arányos a késés idejével.

A kupon lejárta előtti utolsó 3 napban való bejelentkezés esetén csak a megmaradt szabad időpontokban áll módunkban helyet biztosítani.

Időpont egyeztetés érvényes kuponkóddal a 70/5063123 telefonszámon.

Bejárat a Szövetség u. 18-al szemben a kulcsmásoló mellett.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Voltig Tímea
Cég
Voltig Tímea EV
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, Dohány u.71
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére