Mai­Kupon

Választható 60 perces frissítő-, relaxáló-, vagy klasszikus svéd masszázs 6500 Ft helyett 1990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A masszázs egészségjavító hatását az emberiség ősidők óta ismeri, több ezer éves múltra tekint vissza a masszázs irodalma. A masszázst, mint önálló kezelést az ókori görögök kezdték el alkalmazni a sportolók felkészítésére, melynek során különböző gyógynövény alapú aromás olajokat, porokat, kencéket használtak. Hippokrates a megfigyelései alapján jelentette ki: "a legbiztosabb út az egészséghez a naponta vett aromás fürdő és illatos masszázs".Mitől svéd a svéd masszázs?

Pehr Henrik Ling svéd vívómester (1776–1839) kombinálta a masszázst tornagyakorlatokkal, rendszerezte a fogásokat, foglalkozott a masszázs hatásaival és javallataival is. 1813-ban Stockholmban megalapította a központi Gyógytorna és Masszázsintézetet.
A svéd masszázs a legelterjedtebb nyugati masszázsfajta. Eredeti formája ötvözi a masszázst és a testgyakorlatokat. Simító, dörzsölő, gyúró, ütögető, rezegtető és kiegészítő fogásainak mozdulatsoraival felfrissíti a szervezetet. Fizikai és neuro-hormonális hatása elősegíti az esetleges betegségek gyógyulását. Fokozza a vérkeringést, javítja az emésztést, fájdalmat csökkent -stresszes fejfájás-, felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, megakadályozza a nem használatos izmok sorvadását, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenekelőtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását.
Feladata:
Az egészség megőrzése (mozgásrendszer), betegségek megelőzése, a szervezet karbantartása. A bőr, az izmok megdolgozása, izomcsomók, letapadások, izomfájdalmak enyhítése, vagy megszüntetése, frissítésre- fogyasztásra, lazításra alkalmazható.

Relaxáló- vagy frissítő masszázs:

A relaxációs-, vagy frissítő hatású masszázst növényi eredetű olajok, illóolajok vagy azok kombinációjának felhasználásával végzik. A masszázs célja az izmok ellazítása, a nyirokkeringés fokozása, a közérzet javítása, a testi-lelki feltöltődés. A kezelés jótékony hatását fokozzák az aroma olajok, illóolajok használata - mivel azok gyorsabban kerülnek be a véráramba, és könnyebben fejtik ki gyógyító hatásukat.
A relaxáló- vagy a frissítő masszázs hatásos:
• mozgásszervi megbetegedések esetén
• izomfeszülésre, izom-, ízületi és reumatikus fájdalmakra
• nyirokkeringés fokozására
• nőgyógyászati problémákra
• alvászavarok esetén
• fájdalomcsillapításra
• stressz, félelem, szorongás, depresszió ellen
• betegségmegelőzésre, kialakult betegség leküzdésére, immun erősítésre
• energiahiányos állapot, betegség utáni lábadozás

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 4-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos bejelentkezés szükséges a 0670/6266474-es telefonszámon.

Az időpont lemondása kizárólag 24 órával előbb lehetséges, egyéb esetben a kupon felhasználtnak tekintett.

Szolgáltatás helye: 1071 Budapest, Damjanich u. 37. (Mucha Szalon)

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Mira Beauty and Massage
Weboldal
Szolgáltatás helye
1071 Budapest, Damjanich u. 37. (Mucha Szalon)
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére