Mai­Kupon

Választható masszázsok: klasszikus svéd masszázs vagy hátmasszázs és talpmasszázs, vagy talpmasszázs, vagy kínai fejmasszázs és talpmasszázs + a masszázsokhoz AJÁNDÉKBA 30 perces gerincnyújtó pad (denevérpad)- kezelés: 5 000 Ft helyett 1 500 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Választható masszázsok: klasszikus svéd masszázs ( 60 perces, 30 perc: hátmasszázs + 30 perc talpmasszázs, 50 perc talpmasszázs, 30 perces kínai fejmasszázs + 30 perc talpmasszázs + ajándékba 30 perces gerincnyújtó pad (denevérpad)- kezelés. Az érintésben energia van, csodát tevő energia! Nincs időd nyaralni?  Fáradt vagy a hétköznapoktól? Most András kezei alatt megújulhatsz, új erőre kaphatsz. Testi, lelki feltöltődés, amit a masszázs után érzel. A testedben felgyülemlett stresszt kioldja, üde, friss leszel a masszázsok hatására.  Az érintés megváltoztatja a fizikai és az érzelmi állapotod, tested új életenergiával tölti fel. 

Kikapcsolódás, lazítás, pihend ki fáradalmaid, relaxálj. Megszünnek testedben a problémák okozta stressz tünetek, a masszázs kioldja a feszültséget.

Lábaid is megérdemlik a kényeztetést a mindennapi terhelés és a zárt cipők után.

Ezzel a kuponnal most gerinced is kap egy kezelést a denevérpad által. Teljes tested felfrissül, mindez pár perc alatt, nem kell napokat eltöltened azzal, hogy zsigereid újra érezd.

Gyermekeknek, és felnőtteknek is javasoltak ezek a masszázs fajták.

 

   

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos időpont egyeztetés szükséges: 70/585-9167

1 db kupon 1 választott masszázsra vagy masszázs párra jogosít 1 fő részére + az ajándék denevérpadra.

Nyitva tartás: H- P: 9-21.

Szombaton 9-15 óráig

Cím: 37-es kapucsengő

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Lazulj - el Stúdió
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1089 Budapest, Sárkány utca 7-9
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére