Mai­Kupon

Kategóriák

Választható szemöldök vagy szemhéjtetoválás(alsó és felső együtt), két átütés vagy elrontott szemöldök korrekciója most 13000 Ft-ért 26000 Ft helyett!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Egy szép szemöldök csodás keretet ad az arcnak, egy igéző szem pedig mindenkit csábít. Sokan vagyunk, akiknek nem hibátlan a szemöldöke. Lehet kevés szőrszálunk, így hiába szedi kozmetikusunk formára, nem éri el a kellő hatást, lehet túl világos, így mindig festetnünk kell, ami hetente, kéthetente lekopik. Ezekre a problémákra kiválóan alkalmas a szemöldök tetoválás. Ma már a legfejlettebb technikával dolgozunk, így a legtermészetesebb hatást is elérhetjük. Szemöldöködet satíroztathatod is, valamint a szálazásos technikával is kérheted. Ha  a szemhéjtetoválást választod, kipróbálhatod a szempillasűrítést is, mellyel pilláid gyönyörűen dúsan hatnak majd.A kozmetikai tetoválás 6-7 évig marad meg. A folyamat alatt igénybevehető érzéstelenítés is (melyet a szemhéjtetoválásnál mindenképp alkalmaznak). Az ár tartalmazza a két átütést. Miután birtokosa lettél új szemöldöködnek vagy szemhéjadnak, kapsz még egy időpontot melyen újra átnézik és tökéletesítik azt. Kozmetikánkban minden színárnyalat megtalálható, így lesz miből választanod.

E mellett, mindazoknak is ajánlom a kupont, akiknek szükségük van korrekcióra. Bőrszínnek megfelelő festékekkel is dolgozunk, így lehetőség van, a már divatja múlt, vagy elrontott tetoválásokat is helyre tenni.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!


Aki ezzel a kuponnal érkezik hozzánk, további sminktetoválásból 30% kedvezményt kap!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. december 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos időpont egyeztetés szükséges a (06-30) 575-2737-es telefonszámon, Sánta Bernadett kozmetikusnál!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
London Hair
Weboldal
Szolgáltatás helye
1027 Budapest, Frankel Leo utca 9.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére