Mai­Kupon

Valentin és NŐnapi illatos meglepetés: Francia alapanyagból kikevert parfümök, melyek világmárkák alternatív megfelelői: 30 ml -es Parfüm: 2 590 Ft helyett
1 590 Ft-ért. Lepd meg kedvesed egy parfümmel. 100 féle illatkombinációból.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A REFAN parfümök francia alapanyagokból kikevert illatok, melyek a világ számos, nagy márkájának alternatív illatai. Aki kipróbálta, annak felesleges bármit is mondani, aki pedig még nem érezte az csak tapasztalás útján tud megbizonyosodni róla. Egyszerűen tökéletes: elképesztően alacsony ár és tartós minőségi parfümök. Találd meg a saját illatod, vagy lepd meg szeretted, kedvesed.
Mi lehet maradandóbb ajándék kedvesednek, mint egy parfüm. Női vagy férfi parfümök, melyek ajándéknak is illatos meglepetés, ill. saját részre:  ellazítanak, kisimítanak vagy felfrissítenek, jókedvre derítenek és megtisztítanak. Oldják a szorongást, ha kell, vagy kellemes izgalommal töltenek fel, ha arra van szükséged. 

Egy jól megválasztott parfümmel magadra vonhatod környezeted pozitív figyelmét, kiemelkedhetsz a tömegből, különlegesnek érezheted magad. Ezek mellett külsőd is szebb színben tűnik fel, az illat elvarázsolja környezeted, és kedvesed is.

A Refan parfümök francia összetevőkből kikevert illatok, melyek olyan világmárkák inspiráltak, mint a magabiztos és elegáns Chanel, az üdítő, modern és vibráló Givenchy, a játékos, kacér Escada,a klasszikus, energikus Lacoste,a bohókás, lágy Versace,  a friss, egyedi DKNY, a klasszikus fás- füstös Laurent,a gazdag, pezsgő fűszeres Laura Biagiotti,az érzéki, virágos Armani,a kifinomult, édes, fiatalos Hugo Boss,és az erőteljes, forró, vad Dior valamint egyéb más parfüm márkák.

Választék:

Női illatokból kb: 100 féle
Férfi illatokból: 25 féle
 
 
 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

NY: H - P: 10 - 18

SZ:10 - 13

0617208944 vagy 30/2321283

AZ üzlet Febr 16-án zárva.

Bővebben: http://www.refanparfum.hu/index.html

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Refan Budapest
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Lázár u 12
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére