Mai­Kupon

Valentin napi ajándék ötlet. Lepd meg párod, ismerd meg a jövőd. Numerológia rejtélyes tudományával 5 000 Ft helyett 1 990 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Mit hoz számodra a jövő! Párkapcsolati elemzés a számok tükrében. Numerológiai személyiség elemzés szóban. A kupon tartalma: az ajánlat teljes személyiség elemzést tartalmaz vagy választható párkapcsolati elemzés. Születési dátumodból és neved betűiből történik a számmisztikai elemzés. Részletes tájékoztatást kapsz adottságaidra, képességeidre, párkapcsolatodra, munkádra és egészségedre vonatkozóan.lNumerológia: Egy szimbolikus nyelv, amelynek segítségével a megnyilvánuló világ jelenségeivel szoros kapcsolatban álló információhoz férhetünk hozzá. Sok ezer éves tapasztalati tudomány, amely a születés számaiból, és a név betűinek számértékéből következtet. A számok szimbólum rendszerében benne van sorsunk.
A nagymester Pithagorasz 2500 évvel ezelőtt Egyiptomban és Babilóniában ismerkedett meg a numerológia tudományával, majd Görögországba visszatérve megalkotta, az un. pithagoraszi ABC-t, amelyet a modern a numerológia a latin ABC betűivel kiegészítve használ.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 30/6201021 - Kriszta

H-Sz: 8-20

Helyszín: Rózsaliget üzletház

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kásáné Kaczur Krisztina
Telefon
Szolgáltatás helye
1108 Budapest, Tavas utca 1/C
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére