Mai­Kupon

Valentin napi arcfeszesítő kezelés meleg csokoládéval, narancs és szegfűaromákkal.Igazi édes luxus 8000Ft helyett csak 4000Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A meleg csokoládé-paraffin és a 100%-os tiszta narancs, illetve szegfűszeg hatásától az arcbőr nem csak feszesebbé válik, hanem beindul az endorfin, vagyis a jó közérzet-hormon termelése is.A csokoládé fontos ásványi anyag forrás, többek között magas százalékban tartalmaz magnéziumot. A magnéziumnak relaxáló és nyugtató hatása van. Igazi antistressz szer. Teobromin tartalma a „jó érzés” érzetét segíti elő, míg polifenoljai és E-vitamin tartalma antioxidáns hatásúak.
A letisztítás és a radírozás után pillangóecset-masszázzsal felvisszük az elasztin tartalmú koncentrátumot, majd feltesszük a meleg aromás csokoládé-paraffint az arcra és a dekoltázsra. A levegő hatására a tápláló csokoládé-paraffin megszilárdul és védőmaszkként fedi be az arcot,a nyakat és a dekoltázst. A pakolás „súlya” és melege alatt feltett elasztinos ampulla anyaga mélyebbre jut be, így elősegítve az azonnali bőrfeszesítő és hidratáló hatást.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kezelés igénybevételéhez telefonos egyeztetés szükséges a 0620/9911903-as telefonszámon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
101 Szépület Fiatalító Centrum
Cég
Báj-Natúr Bt.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1149 Budapest, Egressy út 101.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére