Mai­Kupon

Valentin napi kényeztetős ajándék: 2 alkalmas 1 órás svédmasszázs 10 400 ft helyett 4 990 ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Különleges és személyes ajándék Valentin napra! A Nyugatihoz közel megtalálható Arcalak szépségszalon meleg teával vagy egy frissítővel várja vendégeit, majd egy  frissítő masszázsban lehet részed. A masszázsról: a svédmasszázs alapú masszázsfajta, amely az egészség megőrzésére törekszik. A mindennapi élet forgatagában az emberek hajlamosak megfeledkezni erről a kincsről. Pedig a testi-lelki harmónia megőrzése hozzájárul a kitűzött siker eléréséhez és élvezetéhez. A frissítő masszázs célja az izomzat harmonizálása, és a szervezet életfolyamatainak stimulálása mellett a jó közérzet kialakítása. A svéd masszázs öt alapfogást alkalmaz: simítás, dörzsölés, gyúrás, ütögetés, vibráció. A modern masszázs ezt még kiegészíti a kirázás és kimozgatás műveletével.A masszőr simító, dörzsölő, és gyúró mozdulatokkal frissíti fel a szervezetet. Fizikai és neurohormonális hatása segíti a test egészséges működését, gyorsítja betegségek gyógyulását. Csökkenti a fájdalmat, felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de legfőképp elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatásait.


Ajánlott: reumás betegségek, neurológiai zavarok, műtétek, sérülések okozta mozgás-szervi problémák, szívpanaszok, magas vérnyomás,bronchitis,légzési és pszihoszo-matikus problémák, tartáshibák, csigolyák menti izommerevség, gyermekek fejlődési rendellenességei ellen.


Vegyél több kupont, gondolj kedvesed mellett családtagjaidra is!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 20/3273767 - Mónika

1 kupon 2 alkalomra érvényes, vagy egy 2 órás masszázsra.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
A A
Cég
Arcalak Stúdió
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1062 Budapest, Podmaniczky utca 15
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére