Mai­Kupon

Valentin napi varázsbab - Üzenj szerelmednek, lepd meg szeretteidet! Az Ajcsi.hu jóvoltából most mindössze 1.490 Ft-ért, 2.990 Ft helyett!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Tökéletes ajándék Valentin Napra! Egyedi, személyhez szóló üzenet  egy varázsbabon! Lepd meg párod, ismerőseidet ezzel az igazán ötletes ajándékkal!Bontsd ki a "varázs bab üzenet a babon" csomagolásból a cserepet, öntözd meg kevés vízzel és tedd világos helyre. Várj 5-12 napot, hogy megjelenjen a te üzeneted a babszemen. 18-32 celsiusfok között tartsd.  Közepes napigényű.Vízigény: A csomagolás eltávoltíása után öntözzük meg. Naponta tartsuk figyelmmel a föld felső rétegét, ha száraz, kevés vízzel öntözzük újra

Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2013. február 17-ig,, beváltható 2013. február 17-ig!

1. A kuponon jelölt termékre megrendelést kel leadni a www.ajcsi.hu oldalon.

2. A rendeléskor a kuponkódot a megjegyzés rovatba be kell írni.

3. Az átvétel idejét visszaigazoló e-mailben írjuk meg.

4. Belföldi Szállítás: 1450,- PickPackPont: 990,-

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
Ajcsi.hu Ajándékbolt és Webáruház
Weboldal
Szolgáltatás helye
1015 Budapest, Ostrom u. 10.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére