Mai­Kupon

Valentin napi varázsbab - Üzenj szerelmednek, lepd meg szeretteidet! Az Ajcsi.hu jóvoltából most mindössze 1490 Ft-ért, 2990 Ft helyett!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Tökéletes ajándék Valentin Napra! Egyedi, személyhez szóló üzenet  egy varázsbabon! Lepd meg párod, ismerőseidet ezzel az igazán ötletes ajándékkal!Bontsd ki a "varázs bab üzenet a babon" csomagolásból a cserepet, öntözd meg kevés vízzel és tedd világos helyre. Várj 5-12 napot, hogy megjelenjen a te üzeneted a babszemen. 18-32 celsiusfok között tartsd.  Közepes napigényű.Vízigény: A csomagolás eltávoltíása után öntözzük meg. Naponta tartsuk figyelmmel a föld felső rétegét, ha száraz, kevés vízzel öntözzük újra

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. február 28-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

1. A kuponon jelölt termékre megrendelést kel leadni a www.ajcsi.hu oldalon.

2. A rendeléskor a kuponkódot a megjegyzés rovatba be kell írni.

3. Az átvétel idejét visszaigazoló e-mailben írjuk meg.

4. Belföldi Szállítás: 1450,- PickPackPont: 990,-

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Ajcsi.hu Ajándékbolt és Webáruház
Weboldal
Szolgáltatás helye
1015 Budapest, Ostrom u. 10.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére