Mai­Kupon

Valentin napon töltsetek el egy kellemes estét a hangulatos LochNess pub-ban és fogyasszatok 4*4 cl Finlandia Vodka + üdítő ital most 2.920.- Ft helyett 1.460.- Ft-ért!

Valentin napi este a pároddal a LochNess pub-ban 4*4 cl Finlandia Vodka + üdítő kíséretében.

Kellemes kikapcsolódást ígér nektek a szerelem napján a belvárosban a LochNess Pub. Szórakozzatok és fogyasszatok néhány italt egy üdítő társaságában. A hely az V. kerületi Szerb utca egyik pirosas, galériázott gyöngyszeme. A rekonstrukciós munkálatok már befejeződtek, aki biciklivel közelít, triálosra veheti a figurát, de ezért az átmeneti kellemetlenségért kárpótol a hely tényleg angol (skót) kocsmákat idéző hangulata, ráadásul végre abszolút nem „romkocsmás” sör árakért.Egy mende-monda azt mondja, hogy az ELTE ÁJK épületének tövében néha megfordul N essie, a Loch Ness-i szörny, ha a skót felföldön már unja a banánt, mert ott mindenki őt lesi. A Loch Ness Pub hangulatos. Szinte kedvem támadna a skót Rangersnek a Manchester United ellenében egy meccs erejéig üvöltve szurkolni, ír Guinnesst vedelni, és a végén szaladni a vérszomjas brit huligánok elől. Bár az árak belvárosiak, cserébe minőségi italokat csapolnak, a minőségi italokhoz tartozó minőségi poharakba. 

Ha megkaptad a napi betevő söröcskét és helyet foglalsz rögtön végig lehet szemlélni a nem mindennapi keksz gyűjteményt és mivel bőven akad a hazai sör gyártók kollekcióiból is, még nosztalgiázhatsz is egy kicsit.

A jó kocsmahangulat mellé legalább kaptunk egy kis szelet Skóciát is a sör mellé.

Finlandia Vodka  480.-Ft/ 4 cl

Üdítő:                250.-Ft/ 2 dl

Üdítő választél:    Cola, Fanta, Gyömbér, Tonic, Sprite,     

                          Cappy Narancs, Cappy Alma, Cappy Őszibarack

 


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. február 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Nyitva tartás:

Hétfőtől-Péntekig: 10-24 óráig

Szombat, Vasárnap: 14-23 óráig

A kupont csak 18 éven felüli személy válthatja be!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
LochNess Pub
Telefon
Szolgáltatás helye
1056 Budapest, Szerb utca 17.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére