Mai­Kupon

Valentin napra: Lepd meg magad vagy szeretted: Valentin napi fotózás profi Stylisttal és Sminkessel + egyedi poszter Rólad/Rólatok (40 x 60 cm)szóló, vagy páros fotózás profi sminkessel és stylisttal: 50 000 Ft helyett 23 990 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ha szeretnéd meglepni magad, párodat Valentín napra egy rólad készült profi sorozattal, vagy közös képekkel, ill. poszterrel, akkor nálunk a helyed/helyetek! :) Profi Stylist, Fotós, és Sminkes segít abban,hogy a maradandó emlék készüljön Rólad/Rólatok.   • Ha szeretnéd meglepni párodat Valentin napra egy rólad készült profi sorozattal vagy ha szeretnétek közös képeket akkor nálunk a helyed/helyetek
  • A kupon tartalma: 20 db retusált képet adunk át CD-n vagy online
  • A kupon tartalmaz 1 db posztert 40 x 60 cm (A 20 db retusált képből választható ki melyikből készüljön el)
  • A fotózáshoz profi stylistot és sminkest biztosítunk (ruhához illő sminkkel), akik neves hazai fotósokkal dolgoztak együtt s már számos hazai és külföldi divatmegjelenésekkel gazdagították a hazai és külföldi divatmagazinok oldalait

Mitől más ez a fotózás bónusz?
Lássuk be, tükörben pózolva mobillal lehet csinálni egy-két közös képet a facebook oldaladra, de az azért mégsem az igazi! A nyaralós képek már nem rosszak, általában van hozzájuk valami laza tengerpartos háttér, de ott meg kusza a hajad és a sminked sem az igazi.

És akkor most eljött a Te időd!!! Bízd a dolgot olyanokra , akik ehhez a legjobban értenek. Profi stylist, sminkes, fotós, stúdió‐felszerelés, utómunkálatok, egyszóval egy tökéletes csapat, amely tudja, hogyan hozza ki belőled a lehető legjobbat. Ráadásul mindez egy barátságos környezetben, kellemes hangulatban, igazi baráti légkörben valósul meg. Egy olyan helyen ahová akár csupán egy jó kávéra is szívesen beugrana az ember. Hiszen a képek egy belvárosi lakásból kialakított stúdióban kerülnek megvalósításra. Minden egyes rezdülést a stúdió stylistja kísér szemmel.
Ha pedig meglepnéd a barátnőd/barátod Valentin nap alkalmából itt a megfelelő alkalom, hogy valami különlegeset kapjon tőled!

A kupon tartalma:
20db retusált képet adunk át CD-n vagy online
A fotózáshoz profi stylistot és sminkest biztosítunk (ruhához illő sminkkel), akik neves hazai fotósokkal dolgoztak együtt s már számos hazai és külföldi divatmegjelenésekkel gazdagították a hazai és külföldi divatmagazinok oldalait.
1db poszter 40 x 60 cm-es (A 20db retusált képből választható ki melyikből készüljön el) 
A Stylist a saját ruháitokból állítja össze a fotózáshoz a szetteket.
A bónusz Valentin napi páros fotózásra is beváltható!

 

Ha pedig meglepnéd kedvesed,  vagy évfordulótok közeleg, itt a megfelelő alkalom, hogy valami különlegeset kapjon tőled!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat feltételei

Jelentkezés e‐mailben vagy telefonon: bb.babystyle@gmail.com  és (06‐20) 469‐0254

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

 

Weboldal

blueberrybaby.hu

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Blueberry Style and Foto
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Izabella utca 65
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére