Mai­Kupon

Változtasd boulangerie-vé a konyhád! Croissant és testvérei kurzus az EASE Therapy szervezésében, 1 főnek 23.000 Ft helyett 12.990 Ft-ért! 2024. február végéig felhasználható a kupon!

Ha Párizsba utazunk első dolgunk egy pékség felkeresése, hogy megkóstoljuk az ínycsiklandozó vajas francia péksüteményeket. A frissen sült péksütemény illata mindig otthonos érzéssel párosul, ahogy a roppanós vajas tészta gőze keveredik a forró fahéjjal, almával.
A tökéletes leveles tészta vajjal készül, sok vajjal, emiatt ez határozza meg az ízét és illatát is. Titka az alaptészta, ami egy kelt tészta, ebbe csomagolunk be a vajat, sok vajat és ezt hajtogatjuk, pihentetjük, hajtogatjuk, pihentetjük. A tésztába bármit tehetünk. Lehet édes és sós is, gyümölcsös, zöldséges, húsos vagy halas. Csak a saját fantáziánk szabhat határt.

Miért is álljunk neki otthon?

Hosszadalmasnak és unalmasnak tűnhet otthon leveles tésztát hajtogatni, de ez a tészta nem csak ennyi. Sokkal különlegesebb ennél, benne van a várakozás öröme és a kíváncsiság is, mint egy karácsonyi ajándéknál.
Az otthon elkészült vajas tészta nem összehasonlítható a vásárolt tésztával!  A családunk, barátaink mosolya is megfizethetetlen élményt nyújt. Na, ez már elegendő indok arra, hogy rászánjuk az időnk a hajtogatásra Végül, de nem utolsó sorban egy kis ízelítő az EASE Therapy croissant kurzusának repertoárjából:

croissant
pain au chocolat
pain au raisins
palmier
chaussons aux pommes

 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2024. február 29-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes bejelentkezés a kuponkódod megadásával e-mailben: hello@easetherapy.hu. A főzőkurzusok rendszeresen indulnak, az időpontokról érdeklődj a szolgáltatónál. Lemondás vagy időpont módosítás a főzőkurzus kezdése előtt 10 nappal lehetséges.

Kuponjaik, utalványaik értéke felhasználható az Ízbisztró termékeinek vásárlásánál (az ár 27%-os áfát tartalmaz), az Ízbisztróban étel, ital fogyasztáskor (az ár 5%-os áfát tartalmaz), illetve az EASE Therapy kiadványainak megvásárlására (az ár 18%-os áfát tartalmaz).

Az EASE Therapy szervezésében összesen 13 féle főzőkurzus indul. A kupon más főzőkurzusra is felhasználható. Főzőkurzusok listája: Mina-san, Konnichiwa!; Croissant és testvérei kurzus; Orosz főzőkurzus; Szicíliai borvacsora; Házi: sajt, kenyér, kovász, vaj, joghurt kézműves klub; Paleo/vegán/alapozó főzőklub; Indiai Est; Francia Est; Dolce Vita Olasz főzőklub; Süti klub; Macaron klub; Burger klub; Pasta készítés.

Cím: Ízbisztro - EASE Therapy, 1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 1.

E-mail: hello@easetherapy.hu

Weboldal: http://www.easetherapy.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/Izbisztro

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére