Mai­Kupon

Kategóriák

Változz fotómodellé! Portfólió-, glamour vagy kismamafotózás női fotóssal, stylisttal, igény szerint sminkkel, frizurával, most 19.900 Ft helyett 5.490 Ft-ért! Most fizetendő 1.150 Ft. Karácsonyi ajándék ötlet!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Éld át, hogyan varázsolunk akár Címlaplányt is belőled! Megmutatjuk mi rejlik benned, hogyan lehetsz dögös, szexi, ártatlan vagy romantikus. Olyan oldalaidat ismerheted meg, amiről korábban nem is tudtál. Töltődj fel nálunk élményekkel! Választható stúdiófotózás: portfólió, glamour, művészi akt, párfotózás, kismama fotózás.

Sokféle beállításban, több ruhaváltással, több háttérrel dolgozunk, hogy minél több arcodat, és a lehető legtöbb stílusban tudjunk bemutatni. Ha nem készültek Rólad még ilyen képek, feloldódásodat megkönnyíti, hogy női fotós készíti rólad a felvételeket.Hogyan is történik?

Stylistunk segít kiválasztani a fotózásodhoz a ruhákat és kiegészítőket. Ha a fotózást smink és frizura készítéssel szeretnéd, sminkesünk  elkészíti az egyéniségedhez és a kiválasztott ruhákhoz illő sminkedet, hajformázással (hajsütés, hajvasalás, feltűzés) kialakítjuk frizurádat.

Ez az a pont, ahol a modelljeink belenézve a tükörbe felkiáltanak: Ez tényleg én vagyok?

Vagy: De gyönyörű vagyok! Az önbizalmad már itt elkezd növekedni, és még csak itt kezdődik a fotózás! 

Stylistunk segít instruálni a pózokban, miközben fotósunk a legelőnyösebb fényekkel és szögekből készíti el a fotókat Rólad. Hogy erről folyamatos visszajelzést kapj, az elkészült képeket a kijelzőn megmutatjuk. Ez a második pont, ahol modelljeink a maradék esetleges bizonytalanságukat is feladva, átadják magukat a fotózás élményének. A fotózás után a kiválasztott képek retusálásával a bőrhibákat eltüntetjük, aztán a képeket szűrözzük, ami után a bőröd úgy fog kinézni a kész képeken, mint amit a címlapfotókon látsz. Kívánság szerint az alakon is tudunk igazítani. A nyers képeket közvetlen a fotózás után hozott pendrive-on magaddal viheted, vagy ftp-ről letöltheted. A retusálásra általad otthon kiválasztott képek sorszámát e-mailben visszaküldöd, a retusált képeket egy-két héten belül e-mailben, eredeti méretben, nagy felbontásban elküldjük neked. (Ha sürgős, korábban is.)

Amit a fotózásra hozzál magaddal:

Kedvenc darabjaidat, amiben csinosnak érzed magad. Lehet laza, csajos vagy elegáns, szexi vagy sportos, attól függően, hogy miben látnád magad szívesen viszont a képeken. Egyrészes testre feszülő ruha, szoknya, hosszú nadrág, farmer, lehetőleg szűk, vagy farmer short, világosabb, sötétebb, toppal, trikóval vagy inggel, csini felsővel. Fehérneműket, ha glamourt is szeretnél, egyrészest, kétrészest, többféle színben, kiegészítőkkel. A fehérneműkhöz hozhatod kedvesed ingét, nyakkendőjét, ha neki csináljuk a sorozatot, jó lehet még fehérneműhöz elöl nyitott csipkefelső, selyem köntös, szőrme mellény, bőrdzseki, vagy akár olyan kiegészítő, ami a hobbidra vagy kedvesed hobbijára utal.

Attól függően, hogy hány ruhaösszeállításban szeretnél magadról képeket, hozzál többfélét, hogy legyen miből kiválasztani azokat, amit végül a fotókhoz használunk. A ruhákhoz illő cipőket, fehérneműkhöz magas sarkút. (Ha lehet, fekete és natúr színű legyen köztük.) Ékszert, bizsut, bármilyen rád jellemző kiegészítőt.

Ha páros fotózásra jöttök, a ruhaszetteket otthon úgy válogassátok össze, hogy stílusban és színben is passzoljon egymáshoz.

Ha kismama fotózásra jössz, hozhatsz vidám, színes tunikát, ruhát, felsőt, elegáns ruhát, sportos összeállítást, legginst toppal vagy trikóval, kis babaruhát, cipőcskét, egy-két játékot, 4D-s ultrahang képet. Ha pároddal is szeretnél közös képeket, hozzatok olyan ruhát neki is, ami stílusban és színben is passzol egy-két szettedhez. (Lehet egy laza és egy elegánsabb)

A csomag tartalma:

- Ruhák, kiegészítők kiválasztása

- Fotózás 2 ruha- vagy fehérnemű összeállítással, 

- Egyedi igény szerint félakt, művészi akt képek is készülhetnek

- Az összes kép nagy felbontásban, hozott pendrive-on vagy ftp-n, 100-150 kép

Ezen felül igényelhető:

- Professzionális nappali vagy alkalmi smink, frizurakészítéssel (hajvasalás, egyenesítés, göndörítés,   formázás). Ennek felára együttesen: 5500 Ft

- Képek retusálása 500 Ft-tól, megbeszélés szerint

- Fél órával növelhető a fotózás ideje 3000 Ft-os felárral, ami még további egy-két öltözetben való     fotózásra ad lehetőséget.

- Fotókönyv készítése megbeszélés szerint (választható borító, méret, oldalszám)

Kérésre névre szóló ajándékkártyát küldünk e-mailben, részletes leírással, így az ajándékozott eldöntheti, hogy mire használja fel a kupont, mennyire akar visszafogott vagy szexi lenni, mit kell hozni, illetve pontosan mit tartalmaz az utalvány

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

- A kupon azonnal felhasználható

- A kupon csak új vendégeink számára vásárolható és használható fel! 

- Ha már jártál nálunk, telefonos megbeszélés alapján új kedvezményeinkkel várunk.

- Személyenként 1 kupon vásárolható saját részre, 1 db ajándékba

- A most kifizetendő összeg 1150 Ft, a különbözet, amely 4340 Ft, a helyszínen fizetendő!

- Előzetes telefonos bejelentkezés szükséges a +36 70 600 9907-es telefonszámon vagy a      berenyibettifoto@gmail.com e-mail címen!

- Az időpont lemondása a fotózás előtt legalább 24 órával lehetséges

- Igénybe vehető: H-Cs: 7:30-17:00, P: 7:30-13:00, esti időpontban vagy hétvégén megbeszélés    szerint, felárral

Berényi Betti

1067 Budapest, Csengery utca 86. (29-es kapucsengő)

http://berenyibetti.hu

www.facebook.com/AtvaltoztatunkPortfolioFotozasEsTestkezelesek

berenyibettifoto@gmail.com

70/600 99 07

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Berényi Betti
Telefon
Szolgáltatás helye
1067 Budapest, Csengery utca 86. (29-es kapucsengő)
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére