Mai­Kupon

Varázslatos Hawaii Lomi lomi masszázs 7000Ft helyett 2490Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A lomi lomi masszázs egy egyedülálló hawaii masszázstechnika, mely a különböző masszázsfogások, imádságok, kántáló énekek, és táncok sajátos keveréke. A lomi lomi filozófiai alapja a Huna, mely szerint a világon minden a harmóniára és a szeretetre törekszik. A Huna szerint az elme és a test szoros kapcsolatban vannak egymással. Az egészség mindig a lélek és a test harmóniájától, egyensúlyi állapotától függ. A lomi lomi jelentése hawaii nyelven masszázs vagy dörzsölés. A Huna filozófiája szerint a negatív gondolatok, a rossz emlékek hatására a szervezet egyensúlya felbomlik, megszűnik az összhangja a környezetével. Ezek a negatív hatások és a stressz különböző betegségek kialakulásához vezetnek. A masszázs célja, hogy visszaállítsa a szervezet harmóniáját, erősítse a szeretet érzését.Fontos tudnivalók

• 60 perc lomi lomi masszázs a Body Healthy Studio masszázs termében

• Különleges hawaii masszázsfajta, mely a Huna filozófiáján alapul, és a harmóniára törekszik nyugtatja az idegrendszert, serkenti a vér- és nyirokkeringést,

• fájdalomcsillapító hatású

• Nyugtatja az idegrendszert

• Javítja a szervezet vérellátását

• Serkenti a nyirokrendszer működését, a nyirok áramlását

• Segít a különböző fájdalmak csillapításában

• nRegenerálja a szervezetet

• Rendszeres alkalmazása segít az egészség megőrzésében

• Egy ember több kupont is felhasználhat

 

A lomi lomi masszázs egy egyedülálló hawaii masszázstechnika, mely a különböző masszázsfogások, imádságok, kántáló énekek, és táncok sajátos keveréke. A lomi lomi filozófiai alapja a Huna, mely szerint a világon minden a harmóniára és a szeretetre törekszik. A Huna szerint az elme és a test szoros kapcsolatban vannak egymással. Az egészség mindig a lélek és a test harmóniájától, egyensúlyi állapotától függ. A lomi lomi jelentése hawaii nyelven masszázs vagy dörzsölés. A Huna filozófiája szerint a negatív gondolatok, a rossz emlékek hatására a szervezet egyensúlya felbomlik, megszűnik az összhangja a környezetével. Ezek a negatív hatások és a stressz különböző betegségek kialakulásához vezetnek. A masszázs célja, hogy visszaállítsa a szervezet harmóniáját, erősítse a szeretet érzését.

A lomi lomi masszázs tehát nem csak a fizikai fájdalom megszüntetésére törekszik. Az igazi terapeuták szerint, ha a kezelés során a gondoskodás és együttérzés nincs jelen, a terápia nem lesz hatásos. A tradicionális lomi lomi masszázskezelés mindig imával kezdődik, amellyel egy magasabb hatalom támogatását kérik a gyógyulás érdekében. A lomi lomi terapeuta a masszázs során a tenyerét, az alkarját, az ujjait, a csuklóit, a könyökeit, a térdeit, lábait egyaránt használja. A lomi lomi fogások igen változatosak, szigetenként, területenként változók. A terápia mindig egyénre szabott, eseti, és nincs két egyforma kezelés. A masszázs során a terapeuta masszázsolajokat használ a kellemetlen súrlódás csökkentésére. A lomi lomi legfontosabb célja, hogy a paciens megszabaduljon a negatív gondolatoktól, élményektől, a stressztől, a szervezetben szabaddá váljon az energia áramlása. Ennek érdekében a masszázst imákkal, énekkel és különféle légző gyakorlatokkal kombinálják. A lomi lomi masszázs során a masszőr nem arra törekszik, hogy meggyógyítsa a pacienst, hanem, hogy harmóniát teremtve a szervezetben megkönnyítse a gyógyulást.

További információ: www.bodyhealthystudio.hu

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges, 06-70/602-8553!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Opperbest Kft.
Weboldal
Szolgáltatás helye
1056 Budapest, Nyáry Pál utca 5, 2/3
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére