Mai­Kupon

Vasalásmentes élet? Vasalás szolgáltatás! 8 kg ruha vasalása 7.840.- Ft helyett most csupán 3.920.- Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A Lakáj Vasalásszolgálat 8 kg ruhádat, textíliádat szállítja el, vasalja ki, majd szállítja vissza!

Egy lakáj neked is jár!
Ne hagyd, hogy a házimunka befolyásolja időbeosztásodat!
Szabadidődet ezek helyett hasznosabban, családi, baráti körben is eltöltheted.
Nyerj időt velünk, hogy élvezd az életet!Mit vasalunk?

Vasalunk...mindent, ami vasalható:

-póló
-ing / blúz
-szoknya / nadrág
-babaruha
-fehérnemű
-munkaruha / egyenruha
-ágynemű
-asztalterítő, stb.

Lehet olyan nehezen vasalható, speciális anyagú, különleges ruhanemű, mely esetében jogosultak vagyunk a feladat időigényét, nehézségét figyelembe véve egyedi árajánlatot adni. Az ajánlatunk el nem fogadása esetén a ruhát térítésmentesen visszaszállítjuk.


A ruhákat így vasaljuk...

 

Ruháidat tiszta, dohányfüstmentes környezetben vasaljuk.


Tároljuk...

 

Megrendeléskor ruháidat egy higiénikus tárolóba tesszük. Ruháid mindaddig ebben vannak, amíg a vasalásukra sor nem kerül. Vasalás után kívánságod szerint ruháidat hajtogatjuk vagy vállfára akasztva, védőtasakba kerülnek.


A futár érkezése előtt...

 

Ruháidat készítsd ki, vedd ki belőle a vállfákat, mert a vasalatlan ruhákat dobozban szállítjuk. Igény szerint készítsd ki ruháid mellé a szükséges mennyiségű vállfát és védőzsákot.


A ruhák átvétele...

 

Futárunk a megbeszélt időpontban felkeres. A ruhadarabok jellemzőit, darabszámát felírja. Leméri ruháid súlyát és kiszámolja a fizetendő összeget, megbeszéli Veled a visszaszállítás időpontját. Az átvett ruhákról és fizetendő összegről szóló jegyzőkönyvből egy példányt aláírás után átad Neked.


Szolgáltatásunk minősége...

 

Ruháidat a legnagyobb gondossággal kezeljük. A kivasalt ruhák minőségét minden esetben ellenőrizzük vasalás után. Ha ennek ellenére hibát tapasztalsz, soron kívül elszállítjuk, kijavítjuk, majd visszaszállítjuk ruhádat.


Elégedettség...

 

Átvételkor nincs idő a ruhák átvizsgálására ezért a ruhákon lévő szennyeződésekkel kapcsolatban reklamációt nem tudunk elfogadni. Átvételkor jegyzőkönyv készül átadott ruháidról. Mennyiségi reklamáció kivizsgálásához szükséges a jegyzőkönyv. Ha szolgáltatásunk igénybevétele során ruhádban kár keletkezik, kártérítést fizetünk. A kártérítés max. 3000Ft ruhadarabonként abban az esetben, ha a sérülés bizonyíthatóan vasalás közben keletkezett és a ruhacímke nem lett eltávolítva.


Időpont változtatás...

 

A megbeszélt időpont előtt 4 órával a találkozó következmények nélkül módosítható. A négy órán belüli lemondás esetén a következő kiszállítás 500 Ft-ba kerül.


Vasalás szolgáltatás

Ruháidat háztól - házig szállítjuk, dohányfüst-mentes, tiszta, száraz környezetben vasaljuk. Hagyományos kézi vasalással dolgozunk, ez a legjobb módja a ruhák tökéletes kidolgozásának. Ruháidat nagy gyakorlattal rendelkező munkatársaink vasalják.
Vasalunk inget, pólót, nadrágot, ágyneműt, terítőt, lakástextíliát, bármilyen női- vagy férfi ruhadarabot, gyermekruhát, háztartási textíliát, zsebkendőt, textilszalvétát, konyharuhát.
Frissen vasalt ruháidat normál esetben 2 munkanapon belül szállítjuk vissza, de kérhetsz egynapos, "24H" vasalást is.


Szolgáltatásunkért a kivasalt ruhák átvételekor kell fizetned!


Környezetvédelmi elkötelezettségünk:

Az általunk használt műanyag tasakok, dobozok többször felhasználhatók. Állandóan tisztán tartjuk, s Téged is arra kérünk, hogy tisztán őrizd meg őket, hogy legközelebb is abba kerüljenek ruháid! Így nem terheljük feleslegeses új zsákok, dobozok használatával a környezetet. A vasalók is A+ energiaosztályba tartoznak, így kevesebb energiát használunk az üzemelésükhöz.


Mit is kell tenned?

- gyűjtsd össze a kimosott ruháidat
- tárcsázd a 70/3808-799 telefonszámot
- megrendelésedet ügyfélszolgálati időben hétfőtől péntekig 8 órától 19 óráig, szombaton 8 órától 12 óráig fogadjuk ügyfélszolgálati időn túl sms-ben, on-line leadott megrendeléseket a következő munkanap 9 óráig igazoljuk vissza - munkatársunk rögzíti az adataidat, majd egyeztetitek az elszállítás időpontját
- kedves, megbízható futárunk az előre egyeztetett időpontban felkeres, átveszi ruháidat ( pontosan leméri a ruhák súlyát, mert ez a fizetés alapja! ), kitölti a megrendelőlapot (felírja ruháid típusát, darabszámát, összsúlyát és a fizetendő összeget, felírja egyéb kéréseidet is, mint például ingeid, blúzaid vállfán történő szállítását ) és az azonosítást lehetővé tevő csomagolásban elszállítja.
- a vasalandó ruhaneműket vasalás előtt átnézzük, és ha látható hibát észlelünk, azt feljegyezzük a megrendelőlapra (a futár erre nem jogosult)
- ruháidat külön kezeljük, vasalás után ellenőrizzük a ruhákat, hajtogatjuk illetve vállfára, védőzsákba tesszük.
- a gondosan kivasalt ruháidat a korábban egyeztetett időpontban futárunk visszaszállítja, a szolgáltatásunk ellenértékét ekkor kell kifizetned.


Garancia:

Szeretnénk, hogy munkánkkal elégedett legyél! Ruháidat vasalás után gondosan ellenőrizzük. Ha esetleg mégsem lennél elégedett munkánkkal, ruhádat újra kivasaljuk!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az akció keretében 8 kg ruha vasalása 7.840.- Ft helyett 3.920.- Ft-ba kerül. Kevesebb ruhamennyiség esetén is a kupon összege fizetendő! A 8 kg feletti mennyiségnél a normál árat (980.- Ft/kg) számítjuk fel.

A kupon beváltásához telefonos egyeztetés szükséges a 70/3808799-es számon.

További információk a www.lakaj.hu oldalon.


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Evicrea Kft
Cég
Evicrea Kft.
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére