Mai­Kupon

Vége a fájdalmas bajusz gyantázásnak. Végre egy tartós módszer a szőrszálak ellen. Bajusz IPL-villanófényes kezelés most Karácsonyi kedvezménnyel!
5 490 Ft helyett most 1.099 Ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Most szinte ingyen ki tudod próbálni a villanófényes szőrtelenítést. Rengeteg nő küszköd a megerősödött bajusz szőrszálaktól ,melyek roppant zavaróak. A borotválás nem megoldás, a gyantázástól vörös lesz és akár ki is pattoghat, a szőkítés pedig napfényben szintén észrevehető. A megoldás az IPL. 

Az IPL technológia korunk elterjedt tartós szőrtelenítési rendszere, melyet megfelelően képzett szakember által,kúrában meghatározott metódus szerint végez,és melynek eredményeként megszabadulhatsz hosszú távra a makacsul ragaszkodó szőröcskéidtől,anélkül,hogy fölöslegesen túlterheld bőröd és pénztárcád tűrésküszöbét.

 

Az IPL gép, erőteljes fényimpulzus segítségével célozza meg és teszi inaktívvá a szőrtüszőket. A kibocsátott fényenergia a szőrszál és szőrtüsző pigment tartalmában elnyelődik, és átalakul hőenergiává. A növekedési fázisban levő szőrtüszők a hőenergia hatására megsemmisülnek.

A kibocsátott impulzus speciálisan összetett, mely biztosítja az úgynevezett termo-relaxációt, így a környező szövetek nem hevülnek fel, sértetlenek maradnak.

 

A kívánt eredményhez általában 5-8 alkalomra van szükség, de a kezelések száma az egyén szőrének minőségétől és mennyiségétől függ. Most lehetőséged van akár 3 db kupont is megvásárolni sőt a szalonban bérlet vásárlás esetén további kedvezményeket is kapsz!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. február 1-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges:

T/061/ 3026724 vagy 061/ 3010098

H-SZ: 9-21

Perényi Szalon

Bővebben: www.perenyihair.com

A kupont el kell hozni!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Perényi Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1066 Budapest, Dessewffy u.13
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére