Mai­Kupon

Kategóriák

Vége a nyárnak, de az arcodon megmaradtak a zavaró pigmentfoltok? Próbáld ki legújabb ajánlatunkat! Lézeres pigmentfolt eltávolítás 100 Ft-os nagyságú területen vagy kisebb területek összevonásával 4.990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Vége van a nyárnak, de a szabadság "zavaró emlékei" megmaradtak arcodon? Szeretnél hatékony módszerrel és fájdalommentesen megszabadulni tőlük? Csökkentsd bőrödön a nap káros hatásainak tüneteit, a pigmentfoltokat! A nap okozta káros hatások pigmentfoltok formájában is megjelenhetnek bőrünkön, szerencsére azonban ezek az esztétikai elváltozások lézerrel könnyedén és fájdalommentesen kezelhetők! A kezelés során a lézer bejut a bőr mélyebb rétegeibe, lebontja a felhalmozódott pigmentsejteket, ráadásul azonnali regenerálódásra készteti a bőrt, ezáltal a hámréteg gyorsan újjáépül.A lézeres pigmentfolt eltávolítás eredményeképpen érezhetően javul a bőr minősége és textúrája, a bőr felszíne feszesebb és bársonyosabb tapintású lesz. Próbáld ki Te is a lézeres pigmentfolt eltávolítást a Kontúr Alakformáló Központban. Az ajánlat 100 Ft-os nagyságú területre vagy ennek megfelelő méretben több kisebb területek összevonására vonatkozik.

Amit érdemes tudni erről a bőrhibáról:

  • A Nap erős ultraibolya sugárzásának hatására a pigmentsejtek összetömörülnek és így a bőr felszínére törnek, tehát nem egyenletesen szóródnak szét, ebből adódóan pigmentfoltok vagy szeplők jelennek meg.  A lézeres kezelés során a fény a melaninban elnyelődik. Mivel a májfolt, pigmentfolt nem más, mint a melanin, vagyis a festékanyag elburjánzása, célzott lézerrel ezeket a festékmolekulákat apró részecskékre bontva a sejtfalakon át a véráramba juttatják, így szüntetve meg a bőrhibákat. Fájdalommentes, és látható nyom nélkül gyógyul.

A kezelés főbb előnyei:

  • Egyszerre kezeli az öregedés (ráncok) és a nap okozta károsodás jeleit (májfoltok) a bőrön.
  • Nincs időkiesés (nincs lábadozási időszak a kezelést követően).
  • Mellékhatások kockázata minimális (enyhe bőrpír).
  • Rövid és hatékony eljárás.
  • Minden korcsoportban és bőrtípusnál hatásos.

A Kontúr Központ Magyarország egyik legprofibb szalonja. Sajtómegjelenéseikből az alábbi linken találsz válogatást: 

http://www.konturalakformalas.hu/index.php/hu/sajtomegjeleneseink

A szalon bemutatkozó filmjét itt láthatod:


 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Időpont egyeztetés szükséges a (06) 30/716-5443-as számon. Lemondást csak a megbeszélt időpont előtt 24 órával tudunk elfogadni, ellenkező esetben a kupont beváltottnak tekintjük.   Amennyiben a megadott telefonszámon nem tudsz időpontot egyeztetni kolléganőinkkel, küldj SMS-t és visszahívunk!

Előzetes bejelentkezés szükséges: 30/716- 5443 

A Kontur Alakformáló Szalon címe: 1085, Budapest József krt 19. D. lépcsőház 4. emelet. 46-os kapucsengő. (A Blaha Lujza tér és Rákóczi tér közelében).

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kontúr Alakformáló Központ
Cég
Kontúr Központ Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1087 Budapest, József krt 19. D. lph.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére