Mai­Kupon

Vége a tanévnek? Kezdődik a nyár? Ünnepelj nálunk!
2 csodálatos fagylaltkehely, vagy 4 jegeskávé amit kellemes környezetben a teraszunkon fogyaszthatsz el a belvárosban 2 600 Ft helyett most 1 300 Ft -ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Kézműves fagylalt ízorgia a belvárosban, vagy a legfinomabb jeges kávék feledhetetlen íze amit nyújt ez a kupon, akár randi, vagy kisebb összejövetel, vagy barátnői / baráti beszélgetés legyen az alkalom. A fagyi kelyheket gazdagon belepik a különbözőféle gyümölcsök, mint pl kiwi, alma, banán, meggy, eper.. Ha ínyenc vagy a nyár desszertjére, lepd meg ezzel a kuponnal magad és / vagy gyermekeid, barátaid, családod. Többféle fagyi kehelyből választhattok, vagy jeges kávéból.  

A kupon 2013. június 15-től váltható be.Térj be hozzánk barátaiddal, családoddal, vagy a pároddal. Varázslatos fagylaltkelyhet készítünk nektek, ha a fagyit választjátok. A következő kelyhekből lehet kettőt választani.

  • Csupacsoki (2 gombóc csokoládé, 1 gombóc sacher, 1 gombóc vanília, tejszínhab, csokidarabok, szórás, öntet, roletti)
  • Gyümölcsözön (2 gombóc eper, 1 gombóc málna, 1 gombóc citrom, tejszínhab, eperöntet, eper, kiwi, alma, banán, roletti, ostya)
  • Joghurt kehely (2 gombóc joghurt, 1 gombóc vanília, 1 gombóc csoki, tejszínhab, meggy, meggyöntet, roletti, ostya)
  • Ízorgia kehely (1 gombóc csokoládé, 1 gombóc vanília, 1 gombóc citrom, 1 gombóc eper, tejszínhab, eper öntet, csoki öntet, mogyoró, eper, meggy, roletti, ostya)
 

Ha kávéimádók vagytok, akkor kóstoljátok meg az egyik legfinomabb jegeskávét, amit valaha ittatok. A kuponnal 4 jegeskávét fogyaszthattok el.

 

A kelyhek a Jófagyi fagylaltműhely gondozásában készülnek, a helyszínt és a kellemes környezetet az Amman étterem biztosítja. Szavak helyett pedig beszéljenek a képek.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. július 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Tel.: 0620-416-2968

Cím: Amman étterem

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Jófagyi fagylaltműhely
Telefon
Szolgáltatás helye
1088 Budapest, Rákóczi út 29
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére