Mai­Kupon

Kategóriák

Végre megérkezett a Magnetspace lézer készülék, a lézerterápiás kezelések legújabb generációja! Előzze meg a szív-és agyérrendszeri betegségeket! Foglalja le kuponját 20.000 Ft-ért a fennmaradó 160.000 Ft-ot pedig fizesse a szolgáltatónál!

 - Egészség kupon
Eredeti ár:250 000 FtElőlegben fizetendő:20 000 FtTeljes ár:180 000 Ft28% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben
Megosztás Facebook-onMegosztás Google+-onMegosztás Twitter-en
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Megérkezett Magyarországra is a legújabb fejlesztésű lézerterápiás készülék, mely hatékonyan 150 betegség megelőzésére használható! A készülék egy olyan diódás, lézeres egészségügyi műszer, amely a szívérrendszeri és agyérrendszeri megbetegedések megelőzésére, karbantartásra és rehabilitációra lett kifejlesztve! Szeretne egészségesebb lenni? Szeretné jobban érezni magát? Szeretné növelni teljesítőképességét vagy lassítani szervezete öregedési folyamatát? A Magnetspace lézer hatással van a vér alkotóelemire, javítja és stabilizálja annak értékeit. A Készülék a vér lézersugaras kezelési eljárását biztosítja. Két féle módon alkalmazható: orrüregen keresztül vagy csuklóra erősítve. A mindennapi tevékenységek során (munkában, házi teendők) bármikor tudja csukójára rögzítve is hordani a készüléket, mely nem zavarja ezekben a teendőkben. 

Ennek a készüléknek köszönhetően egészségesebbé tehető a vér összetétele, működése. Az egész világon folytatott klinikai tanulmányok támasztják alá és erősítik meg rendkívüli hatékonyságát. Már egy lézeres kezelés után javulhat a közérzet, növekedhet a teljesítőképesség. Klinikailag igazolt az is, hogy a lézeres kezelés lassítja az öregedés folyamatát. Kiválóan alkalmas rehabilitációra, illetve szövődmények kialakulásának megelőzésére is hatékony megoldást nyújt! Mellékhatások nélkül cukorbetegség kezelésére is alkalmazható. A legjobb, hogy ez a műszer megelőzésre is kiváló!

 

Bejegyzett egészségügyi segédeszköz, mely működési elve a vörös lézerfényen alapul. Aktiválja a vér minden alkotóelemét. Stimulálja a központi idegrendszert, normalizálja az immunrendszert és stabilizálja a hormonrendszert. Fokozza az anyagcserét, ezáltal megindítja a zsírlebontást, csökkenti a vér viszkozitását ennek köszönhetően a vértestek elszakadnak egymástól, így teljes felületükkel képesek az oxigént felvenni. Csökkenti a lipidek mennyiségét a vérben: a vér besugárzása során a vérben nagy mennyiségű, zsíroldó enzim aktivizálódik. Pozitívan hat a belső szervekre és az anyagcsere-folyamatokra. A rendszeresen alkalmazott kezelések után javulhatnak a következő klinikai tünetek: az agy- és szívérrendszeri betegségek tünetei, rosszullét, fejfájás, mellkasi fájdalmak, depresszió, mellkasnyomás, amnézia, letargia, ischaemiás szívbetegségek, asztma, pajzsmirigy valamint idegrendszeri és nyirokérrendszeri problémák. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. február 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Amennyiben a terméket személyesen szeretné elvinni akkor kérjük, hogy a szolgáltatóval előzetesen egyeztessen időpontot az alábbi telefonszámon. 06-70/ 342-7755. Pontos cím: KingRay Egészség és Oktató Központ. 1081 Budapest,Szilágyi utca 1. fsz 2 (kapucsengő: KingRay).

Megközelítés: A belvárosban a Blaha Lujza tértől alig 5 perces kellemes sétával. Személygépjárművel és tömegközlekedéssel egyaránt jól elérhető a szolgáltatás helyszíne.

Amennyiben postai úton szeretné megrendelni a terméket akkor kérjük, hogy a szolgáltató részére mindenképpen adja pontos nevét és címét. Ebben az esetben a termék árát a szolgáltatóval egyeztetett bankszámlaszámra előzetesen át kell utalni. Ön a termékhez postai utánvétellel jut hozzá az utalás teljesítését követően. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
KingRay Egészség és Oktató Központ
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1081 Budapest, Szilágyi utca 1. fsz.2
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére