Mai­Kupon

Vékonyodj könnyedén! 3 alkalmas alakformáló, cellulit kezelés vákuummasszázzsal és csokoládés testtekercseléssel most 14600Ft helyett csak 4380Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A 3 alkalmas testkezelő csomag vákuummasszázzsal és csokoládés testtekercseléssel elősegíti a fogyást, a cellulit mennyiségének csökkenését. Azonnali mérhető eredmény cm-ben!      
 Vákuummasszázs
A vákuum-csoda
A gépi kozmetika egyik csúcspontja a vákuum masszázs készülék. Egy sokoldalú és hatásos készülék, amelynek egyetlen szépség- vagy wellnes centerből sem szabad hiányoznia.
 A “köpölyöző masszázs”,  évezredes hagyományát élesztette fel, új formában. A  vákuum eljárást a legújabb orvosi és kozmetikai ismeretek szerint fejlesztették tovább, és masszázzsal kombinálták.
Ami mindebbol létrejött egy csúcstechnológiás kozmetikai  készülék, melynek sok pozitív hatása van:

 •     fokozzuk a sejtanyagcserét
 •     hatására távoznak az anyagcsere végtermékek
 •     a szövetek több oxigénhez, tápanyaghoz jutnak
 •     felpezsdül a kollagén-szintézisAlkalmas a bőr feszesítésére, simítására illetve a terhesség utáni stripa csíkok kezelésére is. Gondoskodik a depozsír lebontásáról a tipikusan problémás területeken (has, fenék, comb).

Mindez a következőképpen történik:
A készülék felszívja a bőrt a pisztolyba. A felfúvódott zsírsejtek ezáltal olyannyira megnyúlnak, hogy a sejtfalak könnyen átjárhatóvá válnak és több oxigén felvételére képesek. A sejtégetés fokozódik s  a salakanyagok a nyirokrendszeren keresztül elszállítódnak .
Napjainkban az alakformálás és cellulit elleni eljárások egyik alapvető kezelési formája!

Csokoládés Testtekercselés
Kezelések, amik csodákra képesek

A PÁRATLAN CSOKOLÁDÉ

 •  az édesen mámorító érzés
 •  2 az 1 –ben mámorítóan édes hatás
 •  Édesen feszesít
 •  Üdítően enyhíti a feszültséget

A SUPREME CSOKOLÁDÉ - Feszesítő anti-stressz testtekercselés.

A kezelés célja:

 • Késlelteti a külső faktorok által okozott idő előtti öregedési folyamatokat, táplálva, regenerálva és ápolva a bőrt.
 • A hajszálerek falának megerősítésével fokozza a vérkeringést, javítja az ödéma tüneteit úgy, hogy csökkenti az érfalak áteresztőképességét.
 • Lipolízis (zsírlebontás) támogatása - segíti a megfelelő vízelvezetést, így eltávolítja a toxinokat és a felesleges vizet.
 • Erősíti a szöveteket, a vitaminok stimulálják a kollagén és elasztin rostok képződését.
 •  Stimulálja az olphative rendszert, növeli a szerotonin (központi idegrendszeri ingerület-továbbító anyag) és az endorfin (boldogsághormon) szintet, így megvalósítva a relaxáció és a jó közérzet állapotát.A CSOKOLÁDÉ TERÁPIA
A csokoládét már ősidők óta fogyasztják.                                                                                   Élvezői istenek eledelének tartják mennyei íze miatt,bár a modernkor az, amiben felismerték, hogy nem csak kulináris jelentősége van, hanem a szépségiparban is kiemelkedő szerepe lehet. Ez a felfedezés új utakat nyitott a világ kozmetikai kezeléseiben.
A csokoládé fogyasztása tápértéke és energia értékének köszönhetően kimeríthetetlen energiaforrásul szolgál. Erőteljes stimuláló hatása van, de emellett a nyugalom és a relaxáció érzetét nyújtja, így összekapcsolódik a harmónia és a boldogság fokozásával.
A szépségápolás területén belül a csokoládét a mai modern kozmetikai kezelések alapvető részének tartják, amely kellemes érzetet fokozva a teljes harmónia állapotát hozza el a test és lélek között. A bőrt a kakaó kivonatával (Theobroma Cacao) gazdagítja és édes aromája az élvezetek tengerébe sodor.

A krémezés után speciális légáteresztő fóliát használva befedjük a kezelt bőrt. Előbb egy laza réteggel borítják a testet, és ezután következik a feszes testtekercselés. Minderre azért van szükség, hogy a bőr szöveteire és nyirokereire egyenletes nyomást gyakorolva túlnyomást hozzunk létre. Így a zsírsejtekben elégő felolvasztott salakanyag egyszerűen kipréselődik a sejt közötti térbe, ahonnan a nyirokáramlás révén, a kiválasztó szerveken keresztül jutva a vizelettel tud  távozni.
Már az első alkalom után meglepően megszépül a bőr, de nemcsak a cellulit javulása, hanem fogyasztóhatása miatt is igen közkedvelt módszer.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. április 20-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes telefon bejelentkezés szükséges a 06305502126-os számon.

Első alkalommal állapotfelmérés történik, ennek időtartama 20perc.

A kupon alkalmankénti kezelésre nem érvényes.  

1alkalom: Állapotfelmérés + vákuummasszázs

2alkalom:Csokoládés testtekercselés

3alkalom:Csokoládés testtekercselés

A kúrát (vagyis a 3 alkalmat) heti 1-2 kezeléssel, megszakítás nélkül (tehát 2 hét alatt) lehet csak igénybe venni. Az előzetesen lefoglalt időpontok módosítására csak a gép foglaltságának függvényében van lehetőség.

Más akcióval nem vonható össze.


A kezelés időtartama 60 - 70 perc /alkalom.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Bye Bye Cellulit Szépségszalon
Cég
Holdonner Judit
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
2120 Dunakeszi, Fő út 61.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére