Mai­Kupon

Versenyfodrász tölti fel élettel a frizurád!Hajszerkezetépítő ampullás kezelés, pakolás ampullával, mosás-vágás-szárítás + haj és fejbőrkezelés masszázzsal + férfi hajvágás, most 12400 Ft helyett 4900 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Verseny és bemutató fodrász vagyok Zuglóban, 16 éve. Tanulmányaimat Londonban, Párizsban, Bolognában, Milánóban szereztem és a versenyek bemutatók tapasztalatain keresztül bővítettem. Várom minden olyan kedves vendég jelentkezését aki szeretné, hogy haja puha és fényes legyen. A hajkezeléshez használt ampulla kiválló minőségű termék, nem összehasonlítható sem hatásban, sem pedig összetételben az olcsóbbakkal!
Ajánlatomban párja frizuráját is újjá varázsolom, nullpont kiszedéssel. Így a frizura tökéletesen illeszkedik az öltönyvonalhoz. Precíz hajvágással, hosszak közti átmenet kialakítással vagy akár tépéssel divatos frizurát alakítok ki.
 


LENMAGOS AMPULLA

Az aktív vegyület alapját magnézium, réz, vas és cink ásványi sói alkotják, melyek színenergikusan elegyülnek  a lenmagolajjal, az anion típusú viasszal és a kation típusú oldóanyaggal. A nedves hajon eloszlatott anyag az  igénybe vett és az érzékennyé vált hajtincseken azonnali regeneráló, tápláló és fényesítô hatást fejleszt ki. Alkalmazása tanácsolt tartóshullám, hajszínezés és festékkioldás elôtt valamint utána is. Megkönnyíti a szárítást és a  fésülhetôséget, a hajat csillogóvá és lággyá varázsolja.

 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges a 06302237376-os telefonszámon.

Egy ember 1 db kupont vásárolhat.

Az ajánlat tartalma női hajszerkezetépítő ampullás kezelés, pakolás ampullával, mosás-vágás-szárítás hajhossztól függetlenül + haj és fejbőrkezelés masszázzsal + férfi hajvágás.


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Ezoterika Szépségszalon
Weboldal
Szolgáltatás helye
1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 40/a
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére