Mai­Kupon

Vérvitalitás-mérés, (vércsepp analízis) egy alkalmas Sonoterápia kontroll vércsepp vizsgálattal a pestlőrinci Sonoterápia Centrumban, most 2890 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Tudjon meg mindent egészségével kapcsolatban a vérvitalitás mérés segítségével. Ennek a csodálatos technológiának köszönhetően időben meg lehet előzni komolyabb betegségeket és egészségügyi problémákat is, de a szív- és érrendszeri betegség kialakulása is megelőzhető vele.

A Sonoterápiás kezelés egy klinikailag igazolt, bizonyítottan hatékony fájdalommentes kezelési eljárás mellékhatások nélkül, mely a pulzáló, alacsony frekvenciájú és energiájú hanghullámok segítségével küzd hatékonyan az érelmeszesedés és érszűkület ellen.Mit tartalmaz az egészségügyi csomag? veérvitalitás-mérés (vércsepp analízis), vizsgálatot követő egy alkalmas sonoterápia, majd egy kontroll vércsepp vizsgálat. A szolgáltatás kb. 50-60 percet vesz igénybe. 

A vérvitalitás mérés segítségével megtudhatja, hogy milyen állapotban van immunrendszere, rendben van-e a szervezetének a sav-bázis egyensúlya, milyen méreganyagok, nehézfémek halmozódtak fel szervezetében, rendben van-e a teste folyadékháztartása, milyen mértékű a szervezete oxigénfelvétele és, hogy milyen mértékű szervezetében a rögösödésre való hajlam. Az eredmények tükrében a szakembertől tanácsot is kap arra vonatkozóan, hogy a feltárt problémák kapcsán hogyan őrizheti meg az egészségét, és mik a teendők ennek érdekében. Most az elektronmikroszkópos mérés során kiderülhet, hogy mit rejt a vére, mitől kell óvnia a szívét és az érrendszerét, és még sok más, valóban létfontosságú dologra fény derül egyetlen mikroszkópos vérvitalitás-mérés során!

Mi a Sonoterápia? Alacsony frekvenciájú és energiájú hanghullámokkal történő intermittáló kezelések sorozata. A Sonoterápia a hallható és a már nem hallható hanghullámok tartományát használja, amely speciális rezgésekből áll. Ezek egyénre szabottak, a hanghullámok formája, frekvenciája, intenzitása eltérő betegenként. Az optimális beállításokat számítógép vezérli. Legnagyobb előnye a gyógyszeres kezelésekkel szemben, hogy nincsenek mellékhatásai és teljesen fájdalommentes. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes bejelentkezés és időpontfoglalás minden esetben szükséges!
Pontos cím: 1181 Budapest, Üllői út 511. I.emelet 5 (2-es kapukód)
Nyitvatartás: Hétfő - Péntek 8-18 óráig. Bejelentkezéshez szükséges telefonszám: 06/1-290-5111, 
E-mail: info@sonopestlorinc.com

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Sonoterápia Centrum Pestszentlőrinc
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1181 Budapest, Üllői út 511
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére