Mai­Kupon

Kategóriák

Visszarakódás helyett végleges karcsúsodás! 3 alkalmas zsírfagyasztás 4 tenyérnyi területen (has, csípő, comb, kar, térd, vádli) most kedvező áron 90 000 Ft helyett 10 990 Ft-ért a Perillisz Alakformáló Stúdió jóvoltából!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

„A cryolipolízis azon alapul, hogy a zsírsejtek sokkal érzékenyebbek az energia elvonásra, mint más környező szövetek. A lehűtött zsírsejtek apoptózison, vagyis programozott sejthalálon mennek keresztül és lassan eliminálódnak, csökkentve a zsírréteg vastagságát.” 

Prof. Gerhard Sattler, M.D., a németországi Rosenpark Klinika alapítója

A kupon tartalma: 5 db cryolipolízis kezelés, mely előre egyeztetett időpontban használható fel! Min: 26x12cm, max: 35x16,5cm testterület kezelés/alkalom, a belvárosbanA kupon tartalma:
3 alkalom Cryolipolizis (zsírfagyasztó) fogyasztó kezelés 4 tenyérnyi területen, választható testtájon (3*30 perc)
Zsírfagyasztás 4-8 tenyérnyi területen - dupla kezelőfejjel!
Választható testtájak (Has, vagy csípő, vagy belső comb, vagy külső comb, vagy popsi, vagy úszógumi vagy kar)

A cryolipolízis egy beavatkozást nem igénylő eljárás, mely fájdalommentesen és hatékonyan szabadítja meg a nemkívánt zsírrétegtől azokat a területeket, melyek a mozgásnak és a diétának is ellenállnak. A páciens problémás területein jelentős változás lesz tapasztalható, a testkontúr kisimul. A cryolipolízissel olyan extra minőségű szolgáltatást kínálhat vendégeinek, melynek nem lesz versenytársa sokáig a piacon.

A fejlett cryolipolízis technológia (vagy lipokriolízis, zsírfagyasztás) a megcélzott zsírsejtek lehűtésével a zsírsejteket lebontja, a környező szövetek megsértése nélkül. Ez annak köszönhető, hogy a zsírsejtek kevésbé ellenállóak a hideggel szemben, mint az azt körülvevő szövetek. Így a sejthalál szelektíven tud megtörténniKezelés menete.

A bőrre helyezett kezelőfej lehűti a megcélzott zsírsejteket 10 Celsius és -5 Celsius fok közé, s ezáltal megindul a természetes zsírbontás folyamata.

A kezelőfejben beépített vákuum is van, amely a hűtőpanelek irányába húzza a zsírpárnát.

Egy kezelőfej felhelyezése átlagosan 30 percig tart és egy alkalommal 2 kezelőfejnyi terület kezelhető. A kezeléseket kéthetente, eltérő területek kezelése esetén pedig 1 hét is elegendő lehet a kívánt eredmény eléréséig. Átlagosan 2-5 kezelés elegendő, a zsírszövet vastagságától függően. A zsírsejtek kiürülése természetes és folyamatos, az eredmények végleges kialakulása 2-4 hónap múlva történik meg.

A kryolipolízis zsírbontó technológia jelenleg a zsírleszívás alternatívájaként elismert Amerikában, Kanadában, Európában és más nemzetközi piacokon és rengeteg klinikai tanulmány igazolja eredményességét és biztonságosságát.

Előnyei
• Biztonságos és természetes
• Nincs szükség diétára
• Klinikailag bizonyított
• Nincsenek hosszú távú mellékhatások
• 26%-os zsírszövet csökkenés 1 alkalom után
• Csak pár kezelés szükséges
• Látványos a karokon is
• A kezelt páciensek 100%-ánál működik


Eredmények

A cryolipolízis inkább kisebb zsírpárnácskák eltüntetésére való, mint egy egész terület lefogyasztására. Például az egész has kezelése nem javasolt, csak a felesleges kidudorodások. A klinikai tanulmányok szerint a közepes mértékű zsírszövettel rendelkezők reagálnak a legjobban a kezelésre.
Fontos, hogy a cryolipolízis kezelés nem okoz súlycsökkenést Kg-ban mérve.
(Az esetek 30-40%-ban volt csak negatív súlyváltozás).

A cryolipolízis kezelés eredményei a kezelés után általában 2-4 hónappal észlelhetőek és a kezelés után akár 6 hónapig folyhat az aktív zsírlebontás a megcélzott területen. Bár az eredmények nem láthatóak olyan hamar, mint a zsírleszívás esetén, ezzel az eljárással elkerülhető a fájdalom, a kockázat és a hosszú felépülési idő. A legtöbb páciens, aki részt vett cryolipolízis kezelésen nagyon elégedett az eredménnyel és élvezi természetes, karcsúbb megjelenését. Hosszú távú tanulmányok még nem készültek, ám az tudható, hogy a cryolipolízis kezelés eredményei tartósságukban vetekszenek a zsírleszívással.

A megújult Perillisz Alakformáló Stúdió várja régi és új vendégeit!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon tartalma:
3 alkalom Cryolipolizis (zsírfagyasztó) fogyasztó kezelés 4 tenyérnyi területen, választható testtájon (3*30 perc)
Zsírfagyasztás 4-8 tenyérnyi területen - dupla kezelőfejjel!
Választható testtájak (Has, vagy csípő, vagy belső comb, vagy külső comb, vagy popsi, vagy úszógumi vagy kar)

Az ajánlat csak a kupon megvásárlásával érvényes! Kérnénk, hogy a kinyomtatott kupon hozzák el magukkal, mivel a kezelést csak akkor tudjuk elvégezni! Ha a vásárló a kupon nélkül érkezik, akkor az alkalom elvész!
A kupon felhasználható 2016. március 31-ig!
Szabad időpontok miatt kérem, a kupon megvásárlásától számított két héten belül vegye fel a kapcsolatot a szolgáltatóval! Amennyiben telefonon nem ér el minket, kérjük küldjön egy e-mailt nevével és telefonszámával a perilliszstudio@gmail.com e-mail címre és visszahívjuk!
Elérhetőségek: http://perillisz.com/elerhetoseg/

Kérjük kedves vendégeinket, hogy akadályoztatás esetén 24 órával a kezelés előtt mondják le időpontjukat. Ha 24 órán belül mondja le az alkalmat, azt elveszíti, illetve 5 percen túli késés esetén a kezelési időből levonjuk a késés időtartamát! Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük! Perilllisz Alakformáló Stúdió

Nyitva tartás
Hétfőtől-csütörtökig: 8.00-20.00
Bejelentkezés: Hétfőtől-csütörtökig: 8.00-18.00

Perillisz Stúdió
Budapest, V. Ferenciek tere 7-8
III-as lépcsőház 1. emelet
(bejárat a Kárpátia étterem mellett)

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Perillisz Alakformáló Stúdió
Cég
Perillisz Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1053 Budapest, Ferenciek tere 7 – 8. I.em
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére