Mai­Kupon

Visszatérő fertőzések, gyakori megfázások kínozzák? Szeretné tudni, milyen állapotban van az immunrendszere? Most az immunrendszer állapotának feltérképezése vércsepp analízissel és orvosi szaktanácsadással 14.990 Ft helyett csak 5990 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Szeretné tudni, mennyire erős az immunrendszere? Esetleg hajlamos-e jelenleg daganatos betegségekre?


Egy csepp vérből most mindez megállapítható!


A kupon tartalma:

1. vérvizsgálat (mikroszkóp segítségével)
2. azonnali kiértékelés
3. orvosi szaktanácsadás
4. életmód szaktanácsadás


A vizsgálat és a konzultáció időtartama: 45 percSokan nem tudják, de a fertőzések és a daganatos betegségek szorosan összefüggenek egymással. Közismert, hogy bizonyos kórokozókat felelősnek tartunk daganatok kialakításáért (pl. Ebstein-Barr vírus). A legtöbb daganat hátterében azonban nem mutatható ki semmilyen élősködő. Mégis állíthatjuk, hogy a daganatos betegségek együtt járnak fertőző mikroorganizmusokkal. Mit is jelent ez? Szervezetünkben nap mint nap néhány száz daganatos sejt képződik - akinek valamilyen környezeti vagy genetikai hajlamosító tényezője van, annak több is. A daganatsejteket azonban immunrendszerünk képes elpusztítani, megakadályozni azt, hogy "letelepedjenek" és szaporodjanak. Ehhez azonban jól működő immunitásra van szükség. Akinek immunrendszere valamilyen oknál fogva gyengébb, az nem fogja tudni kivédeni a naponta képződő daganatsejtek invázióját. Ugyanúgy, ahogy a szervezetünket folyamatosan támadó kórokozó baktériumok, gombák, vírusok támadását sem. Abból tehát, hogy szervezetében - akár panaszmentesen is! - folyamatosan fertőző mikroorganizmusok vannak jelen, következtethetünk arra, hogy az immunrendszere gyenge. Nem tudja kivédeni az élősködők támadásait, így nem fog tudni védekezni a daganatok ellen sem.

Vérünkből kimutatható, van-e hajlamunk a fertőzésekre mindezen információk felhasználásával. A Dr. Kósnai Belvárosi Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központ segít Önnek a kiértékelésben!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 

A kupon felhasználásához előzetes telefonos időpont egyeztetés szükséges.

E-mail-es időpont kiadás nem lehetséges.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Dr. Kósnai Belvárosi Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központ
Cég
Osteoarch Bt.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1091 Budapest, Üllői út 25 City Corner irodaház
IV. emelet 406 iroda
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére