Mai­Kupon

Viszlát allergia! Akupresszúrás kezelés, prana/kvantum kezelés (energiagyógyászati); masszírozás, 6 alkalom:/ 60 perc, 24 000 Ft helyett 10 800 Ft -ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Felejtsd el az allergiát,ill. az asztmát! Ez az ajánlat azoknak szól, akik asztmás/allergiás tünetekkel rendelkeznek, most a tavaszi időszakban kiújuló, krónikus egészségi problémájuk van, (más jellegű is lehet) vagy esetleg volt, és szeretnének a természetes gyógymódok tárházából való segítséget igénybe venni. Kiegészítő, illetve utókezelés jelleggel is tudom ajánlani a szolgáltatást.

 

Természetes úton történik a kezelés, a gyógyszerek és a tünetek a múltté! kvantum gyógyítás a prana nadihoz hasonlóan az energia, a gyógyító energiák áramlásának elvén alapszik. Ez egy gyorsabb, hatékonyabbnak mondható, intenzívebb technika a pránánál. Lassú eredmények helyett gyors segély!

 A kvantumgyógyítás egyfajta koncentrált energia átvitel/átadás folyamata. A gyógyító egy magas szintű, nagy rezgésszámú energiát sugároz a páciens felé, utóbbi pedig a kvantumfizika törvényeinek megfelelően ezt a vibrációt sejtszinten átveszi. A gyógyító tevékenysége abban áll, hogy a rezonancia átadásával lehetővé teszi a másik (a páciens) számára, hogy saját magát gyógyítsa. A gyógyulás maga sejtszinten történik, a sejtek intelligenciája által.

 

A masszázs ellazít, stersszmentesít, feltölt!

 

A kezelés, illetve tanácsadás során a vendég számára legmegfelelőbb módszert, akár több módszer kombinációját alkalmazzuk. Mivel köztudott, hogy fennálló problémák esetén több, szabályos időközönként sorra kerülő kezelés szükséges, 6 alkalomra szóló bérletet ajánljuk.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges:

Helyszín: Budapest, VIII. kerület, Sárkány utca 7-9. 37-es kapucsengő  Eörssy András Elérhetőség: andras.eorssy@gmail.com  ; tel: 06 70 585 91 67 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Lazulj - el Stúdió
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1138 Budapest, Sárkány utca 7-9
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére