Mai­Kupon

Viszlát allergia! Fülakupunktúra állapotfelméréssel:40 perces: allergia -, szenvedély betegségek-, stresszoldás, testsúlyfelesleg, depresszió ellen: 9 500 Ft helyett 2 000 Ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Manapság, amikor a statisztikák szerint minden második nő fogyni szeretne, a drasztikus, egészségtelen, hiányállapotokat előidéző fogyókúrák helyett érdemes kipróbálni valami mást: a hagyományos kínai orvoslás több ezer éves eszköztárába tartozó akupunktúrás kezelést, amely elmúlasztja az allergiát, ill. a dohányzásban való leszokásban is sokaknak segített már.A hagyományos kínai orvoslás szerint az akupunktúra hatása azon alapszik, hogy az életenergia (csi) a meridiánnak nevezett energiacsatornákban áramlik a szervezetben. Az akupunktúrás  pontokon keresztül tudunk ezekhez a csatornákhoz hozzáférni.  A képzett szakember a tű beszúrásával helyreállíthatja, vagy a megfelelő szintre hozhatja az energiaáramlás intenzitását. Semmiféle idegen anyag, gyógyszer nem kerül a szervezetbe, hiszen ez a gyógymód a szervezet saját öngyógyító folyamatainak beindulását, erősítését segíti. 

A fülakupunktúra elismerten hatékony módszer az allergia ellen, ill. kiváló fogyókúrás módszer, a szervezet egyensúlyi állapotának visszaállításával szabadít meg a felesleges kilóktól.

A fülakupunktúra lényege, hogy a fülkagyló külső részébe szúrt apró tűkkel  megfelelő pontokat stimulálunk, amelyek csökkentik az éhségérzetet, fokozzák az anyagcserét, illetve stresszoldó hatásuk van.

Fülakupunktúrás kezelésekkel fogyókúra mellett eredményesen gyógyíthatók különféle betegségek, mint az allergia, ill. szenvedélybetegségek is, ide tartozik  például a dohányzás is.

 A kupon felhasználható dohányzásról való leszoktatásra is.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos időpont egyeztetés szükséges: 20 / 5714663 

Bővebben: http://www.alternativgyogyitas.hu

Időpont: Szerda: 8 30- 20 óráig.

Cím: BAH Csomópontnál.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Bah Dental fogászat
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1118 Budapest, Budaörsi út 4-18
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére