Mai­Kupon

VISZLÁT KILÓK! VISZLÁT NARANCSBŐR! Gyors és tartós fogyás ulrtahanggal az Örs vezér térnél! 14500 Ft helyett most CSAK 2900 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Hihetetetlen, de zsírsejtjeink nem osztódnak az életünk során, csak méretük növekszik vagy csökken! Az ultrahangos zsirbontáskor (kavitáció) lebontott zsirsejtek tehát végleges fogyást jelentenek! Kezelésünkkel a zsírlesziváshoz és plasztikai műtétekhez hasonló eredményt érhetsz el rövid idő alatt és fájdalom nélkül!Egy professzionális ultrahangkészülék kezelőfejének segitségével rezgésbe hozzuk a – makacs, oly sok küzdelem és lemondás ellenére is megmaradó – zsírpárnákat! Az ultrahang  (kavitáció) a zsirsejtekkel kíméletlen, miközben a környező szöveteket érintetlenül hagyja! A rezgés  mikrobuborékokat képez a zsirban, ezek szétesnek és a nyirokrendszeren át a zsír végleg távozik!

A salakanyagok ürülését vákuumos nyirokmasszázzsal segítjük! Ami nem utolsó sorban gyógyír a  feszesítésére és a narancsbőr eltüntetésére is! A kezelés során luxus szinvonalú zsírbontó és bőrfeszesitő hatóanyagokat alkalmazunk! Már egyetlen kezelés is látványos! Kúraszerű alkalmazásakor azonban a  szemednek sem fogsz hinni! Az elért eredmény pedig tartós, mivel a zsirszövetek valóban távoznak!  Szánj magadra egy fél órát! A tested megérdemli!

 

Ellenjavallatok:

-pajzsmirigy zavar, trombózis, szívelégtelenségi ödémák fennállása,pace-maker, máj- és veseelégtelenség, daganatos megbetegedés, artériás betegség, láz, epilepszia, terhesség, szoptatás.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges a +3620/437-7591-es számon.

szolgáltató: Arany Testkozmetika
cég: Arany Testkozmetika
Szolgáltatás helye: 1148 Budapest Bolgárkertész utca 11. fszt/3.

 

Az üzlet nyitvatartása hétfőtől péntekig 8.00-20.00 óráig.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Arany Testkozmetika
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1148 Budapest, Bolgárkertész utca 11/a fszt/3.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére