Mai­Kupon

Viszlát kilók! Viszlát narancsbőr! Lipo-Cryo thermy tekercselés az Örs vezér térnél 14500 Ft helyett most csak 2900 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Mire jó a lipo-cryo thermy-tekercselés? Fogyásra, zsírpárnák csökkentésére! Narancsbőr és más bőrhibák kezelésére! Kapsz tőlünk hideget, meleget! És hamarosan lecserélheted ruhatáradat! Mindenki számára alkalmazható! Kitűnő eredmény érhető el ha fogyni vagy méregteleníteni szeretnél!Mi történik a lipo-cryo thermy-tekercselés során?

A problémás területeket (comb, popsi, has és derék) egy speciális hot- thermo krémmel bekenjük és betekercseljük. Ebben a fázisban a hiperthermia hatására a perifériás véredények kitágulnak, a bőr hőmérséklete megemelkedik. Izzadás segítségével a pangó méreganyagok távoznak a bőrszövetből. Mivel azonban a folyadék a zárt tekercselés miatt nem hagyhatja el a bőrfelszínt, így annak külső rétege (epidermis) felpuhul. Ezáltal pedig   az  aktív hatóanyagok könnyebben, gyorsabban  és mélyebben szívódnak fel. A lipo-cryo thermy kozmetikumok fejlesztése során kimutatták, hogy a kezelés során felhasznált zsirégető hatóanyagok  igy 247%-kal növelik a zsírégetést. A zsir és a méreganyagok kihajtása elengedhetetlen!Ezért egy speciális  zsírzúzó öv segítségével még tovább sokszorozzuk  azok hatékonyságát! Ez kedvezően befolyásolja a  vérkeringést, aktiválja az emésztőnedveket, szabályozza a pozitiv és negatív energiákat a szervezetben. A kellemes masszázs alatt Te  zavartalanul pihenhetsz!

Ezután bőrödet szárazra töröljük és következhet a cryo-aktív szakasz ! Ennek során egy speciális ice-cryo krémet kenünk fel a kényes testrészekre. Ez  erőteljes hideg érzetet vált ki a bőrön. Ilyenkor a test melege nem éri el a bőr felszínét, ezért “pumpa hatás” jön létre. A pumpáló hatás nincs káros hatással az érfalakra, viszont eredményesen segíti a vérkeringést és a zsir és méreganyagok végleges kiürülését  a szervezetből. Hihetetlen, de zsírsejtjeink nem osztódnak az életünk során, csak méretük növekszik vagy csökken! A lebontott zsirsejtek tehát végleges fogyást jelentenek! Kezelésünkkel a zsírlesziváshoz és plasztikai műtétekhez hasonló eredményt érhető el rövid idő alatt és fájdalom nélkül! Az ice-cryo krémmel is  betekercselünk és takaró alatt folytathatod a pihenést!

 Amit még tudni kell:

Már egy kezelésnél is észrevehető a fantasztikus változás! De kúraszerű használatával akár több „ruhaméretet” (10-15cm!!!)is veszithetsz alakjából! Kúra esetén hetente min. 1 ,max. 3 kezelés ajánlott 8-10 héten át!  A kezelés hatékonyabbá tehető, ha otthon bőrradirozást végez a testén a kezelések előtt, között!  Ne érkezz éhgyomorra! És nagyon sok folyadékot kell inni!(Javasoljuk, hogy hozz magaddal egy váltás fehérneműt.)

A kezelés kb 1 órát vesz igénybe. Azután vendégünk vagy egy 10 perces FLABéLOS kezelésre és egy teára, ami csodákra képes! Kipihenten, karcsúbban és feszes bőrrel távozol majd! Elégedett leszel és önbizalommal teli !! Várunk szeretettel!

Ellenjavallt: terhesség, túlzottvérzékenység, vérzőaranyér, dialízisesveseelégtelenség, rosszindulatú daganat

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges a +3620/437-7591-es számon.

Szolgáltató: Arany Testkozmetika
cég: Arany Testkozmetika
Szolgáltatás helye: 1148 Budapest Bolgárkertész utca 11/a fszt/3.

Az üzlet nyitvatartása hétfőtő péntekig 8.00-20.00 óráig!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Arany Testkozmetika
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1148 Budapest, Bolgárkertész utca 11/a fszt/3.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére