Mai­Kupon

Viszlát narancsbőr! Svájci gyártású, cellulit illetve narancsbőr elleni CelluStop balzsam, 100 ml-es kiszerelésben a Biopalace webáruháztól, most 40% kedvezménnyel csak 3000 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Itt egy igazán egyedi és különleges balzsam a cellulit vagy narancsbőr hatékony kezelésre.

A termék borostyán, alga és Aloé Vera értékes kivonatait tartalmazza, hogy bőre minél hatékonyabban szabaduljon meg a narancsbőr okozta esztétikai és szépészeti problémáktól.A cellulit ismertebb nevén a narancsbőr kialakulása a bőr alatti szövetek felépítésének megváltozása miatt alakulhat ki. A bőr alatti zsír felhalmozódik a kötőszövetekben más néven zsírdepókban, emiatt a bőr veszít rugalmasságából. Szintén ide sorolható még a vér-és nyirokkeringés lelassulása, valamint a szervezetben található hajszálerek áteresztővé válása. Ennek köszönhetően egyre több folyadék áramlik a sejtek közötti kitöltetlen térbe. 

Ha a sejtek tápanyagellátása nem megfelelő, akkor lecsökken a méreganyagok továbbvitele is. A tápanyagokban szegény, de méreganyagokkal bőven ellátott bőr elindul a visszafordíthatatlan időelőtti öregedés útján, és mindemellett esztétikailag sem a legkielégítőbb látvány.

Szabaduljon meg a narancsbőr okozta kellemetlen problémáktól a kiváló minőségű, svájci gyártmányú CelluStop balzsam segítségével.  Használat: Naponta kétszer, zuhanyozás vagy fürdés után kell használni. A bõrt először frottír törölközővel szárazra kell törli és a balzsamot egyirányú, lentről felfelé irányuló mozdulatokkal kell bedörzsöli a bőrbe. A balzsam a test bármelyik részén eltünteti a narancsbõrt. Egyben rugalmassá és bársonyossá teszi a bõrét.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 21-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Amennyiben személyesen szeretné átvenni a terméket akkor erre egy előre egyeztetett időpontban van lehetősége.  Személyes átvételnél előzetes egyeztetés szükséges a 20/924-4928 -as számon! 

Amennyiben Önnek nincs lehetősége arra, hogy személyesen vegye át a terméket akkor POSTAI UTÁNVÉTELLEL juthat a termékhez. (Az utánvétel díja 1500 Ft.) Ebben az esetben kérjük, hogy a info@biopalace.hu címre küldjön egy e-mailt. Az e-mail tartalmazza a kuponkódot, az kiszállítás pontos címét -írányitószámmal együtt- és a címzett pontos nevét! 

A szállítási idő: A kupon kampány lejárta után 10 nappal.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Elit Online Kft.
Cég
Biopalace webáruház
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1138 Budapest, Faludi u. 6/b
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére