Mai­Kupon

Viszlát zsírpárnák! Cryo Lipolysis az azonnal látható fogyás legújabb technológiája (kriolipolízis): 80 000 Ft helyett most csak:19 900 Ft-ért a belvárosban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A kriolipolízis technológia leghatékonyabban a hasról, az oldalakról és a hátról tünteti el a zsírpárnákat, de más területeken is látványosan alkalmazható. A fejlett Kriolipolízis technológia (vagy lipokriolízis, zsírfagyasztás) a megcélzott zsírsejtek lehűtésével a zsírsejteket lebontja, a környező szövetek megsértése nélkül. Ez annak köszönhető, hogy a zsírsejtek kevésbé ellenállóak a hideggel szemben, mint az azt körülvevő szövetek. Ez a hűtési folyamat stimulálja a zsírsejtek természetes lebontását, mely a kezelés után még hónapokig folytatódik.

 

Összesen 4db gép van az országban, most hatalmas kedvezménnyel kipróbálhatod a belvárosban az egyik gépet, amely Kanadát már meghódította. A cryolipolízis technológiája

"A cryolipolysis azon alapul, hogy a zsírsejtek sokkal érzékenyebbek az energia elvonásra, mint más, környező szövetek. A lehűtott zsírsejtek apoptózison (programozott sejthalál) mennek keresztül és lassan eliminálódnak, csökkentve a zsírréteg vastagságát." mondja prof. Gerhard Sattler, M.D., a németországi Rosenpark Klinika alapítója.

A kriolipolízis egy non-invazív, azaz beavatkozást nem igénylő eljárás, mely fájdalommentesen és hatékonyan szabadítja meg a nemkívánt zsírrétegtől azokat a területeket, melyek a mozgásnak és a diétának is ellenállnak. A páciens problémás területein jelentős változás lesz tapasztalható, a testkontúr kisimul.

1kezelés -26% zsír
2kezelés -45% zsír
3kezelés -60% zsír
zsírleszívás hatékonyságú, komoly kellemetlenségek nélkül
legújabb technológia

A kriolipolízis előnyei
Mint egy beavatkozást nem igénylő eljárás, a kriolipolízis a helyi zsírbontó technológiákkal szemben számos előnyt kínál:

- nincs szükség felépülési időre

- 1-3 kezelés elég a maximális eredményhez

- nincs szükség érzéstelenítésre

- fájdalommentes

- nincs vágás a bőrön

 

Az eljárás


A kriolipolízis során a bőrre helyezett kezelőfej lehűti a megcélzott zsírsejteket, s ezáltal megindul a természetes zsírbontás folyamata. Némely kezelőfejekbe beépített vákuum is található, mely a hűtő panelek irányába húzza a zsírpárnát. 
A kezelt zsírsejtek a metabolikus folyamatok során, természetes módon távoznak a testből, az elfogyasztott zsíros ételekhez hasonlóan. Ez egy fokozatos zsírcsökkentést okoz a megcélzott területen a vékonyabb, kontúrosabb alak eléréséért. A lipokirolízis kezelés két, vagy több óráig is eltarthat a megcélzott terület nagyságától függően.

 

Eredmények


A kriolipolízis kezelés eredményei a kezelés után általában 2-4 hónappal észlelhetőek és a kezelés után akár 6 hónapig folyhat az aktív zsírlebontás a megcélzott területen. Bár az eredmények nem láthatóak olyan hamar, mint a zsírleszívás esetén, ezzel az eljárással elkerülhető a fájdalom, a kockázat és a hosszú felépülési idő. A legtöbb páciens, aki részt vett kriolipolízis kezelésen nagyon elégedett az eredménnyel és élvezi természetes, karcsúbb megjelenését. Hosszú távú tanulmányok még nem készültek, ám az tudható, hogy a kriolipolízis kezelés eredményei tartósságukban vetekszenek a zsírleszívással.

 

Kockázatok


A kriolipolízis nem igényel beavatkozást, ennek köszönhetően jelentősen kisebb a kockázata más zsírbontó eljárásokhoz képest. A kriolipolízist teljes mértékben biztonságos technológiának tartják, néhány mellékhatás mégis előfordulhat. A kezelt területen előfordulhat: pirosság, zúzódás nyom, csökkent érzékelés. Ezek a mellékhatások normálisak és általában pár napon belül elmúlnak.


Ellenjavallatok

  • Májprobléma
  • Raynaud szindróma
  • Súlyos csalánkiütés (hideg urticaria)
  • Krioglobulinémia (túlzott fehérvérsejt kicsapódás)
  • Alacsony fehérje szint (hipoproteinémia)
  • Rohamszerű hideg haemoglobinuria (hideg hatására szétesnek a vérsejtek)
  • Súlyos fagyás
  • Súlyos diabétesz
  • 18 év alatt
  • Sérült, nem egészséges bőrfelület

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. május 10-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Bővebbenhttp://kiropraktor.hu/index.php/kezelesek-masszazsok/cryo-lipolysis

A kupon páros kezelésre szól, azaz 1 kezelésbe beletartozik a bal és a jobb oldal is.

Telefonos bejelentkezés szükséges:  30/4873040

Nyitvatartás: H-P: 9-20 Szombat: 10-16

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Bölöni István
Cég
Z-10 KFT
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1066 Budapest, Zichy J u 10
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére