Mai­Kupon

Viszlát zsírpárnák! LIPO lézeres zsírbontás, gépi fogyasztás. 3 alkalom: 75 000 Ft helyett csak 9 990 Ft-ért a belvárosban. Készülj az ünnepekre, gondoskodj karcsúságodról. AJÁNDÉK KUPON.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Mire alkalmas a Lipo Lézer? Intenzív zsírbontás, karcsúsítás, alakformálás, cellulit csökkentés, anyagcsere serkentés, bőrfeszesítés. LIPÓ lézer: Az amerikai FDA (Food and Drug Administration) által elismert technológia. Intenzív zsírbontás, alakformálás. Cellulit csökkentés, bőrfeszesítés. Anyagcsere serkentés. 25-30 perces csípőkezelés alatt 40-60g zsírt old fel, mely 400-500 kalóriát jelent! Klinikailag bizonyított és teljesen biztonságos.A technológiáról:
A Lipo lézer technológia beavatkozást nem igényel és teljességgel fájdalommentes. A Lipo lézer alacsony frekvenciájú lézer technológiát már több mint 30 éve használja az orvosbiológia. Az amerikai FDA (Food and Drug Administration) által elismert technológia.
Az emberi test egy gépezet, mely az üzemanyagot (kalória bevitel) energia forrássá alakítja és tárolja (a zsírsejtekben trigliceridként). A kihívás ebben a fantasztikus folyamatban, hogy a test néha többet tartalékol a zsírsejtekben, mint amire szüksége van, s ez eredményezi a megnövekedett testméretet. A felesleges zsírtartalékok közvetlen megcélzásával és a test természetes folyamatainak stimulálásával éri el eredményét a lipo lézer.
Más fájdalmas kezelésekkel szemben a lipo lézer biztonságosan alkalmazza a lézer energiát a megcélzott zsírrétegen. A lézer energia behatol a bőrbe és stimulálja a zsírsejtek membránját, mely ettől áteresztővé válik. A víz, a szabad zsírsavak és a glicerol így távozni tud a zsírsejtekből, melyek mérete ennek hatására nagymértékben csökken. A zsírsejtekből kifolyt zsír a szervezet természetes anyagcseréje során távozik a testből. Ez a folyamat nemcsak természetes, hanem szükséges is a szervezet számára.
A lipo lézer egy 25-30 perces csípőkezelés, melynek köszönhetően, akár 400-500 kalóriát is elégethetsz. Az eredmények általában már az első kezelés után mérhetőek.

 

A következő területeken lehet jelentős eredményeket elérni a Lipo Lézerrel:

- Csípő és derék
- Has és alhas
- Hát (felső, középső és alsó része)
- Fenék és combok
- Felkar

 

A Lipo Lézer segítségével, akár több területet is kezelhetünk egyszerre.
 
A lézer lapokat a test megfelelő részére erősítve a zsírsejtek falain kis áteresztő lyukak jönnek létre, melyeken át a zsírsejt kiengedi magából a zsírt. A leglátványosabb kezelési eljárás során 2-3 naponta kell ismételni a 30 perces kezelést, 2 héten keresztül. A lézeres alakformálás technológia klinikailag bizonyított és teljesen biztonságos, alkalmas nagy mértékű és gyors zsírvesztésre. A kavitációval szemben az előnye a rövid, gyakori de nagyon eredményes kezelési periódus.
A kezelés mellé nem kötelező diétázni, de diétával és mozgással többszörösére nőnek az eredmények.
 
Ellenjavallatok:

- Keringési-rendellenesség,
- Magas vérnyomás,
- Súlyos cukorbetegség,
- Fényérzékenység,
- Pacmaker,
- Rosszindulatú daganatos megbetegedés
- Terhesség szoptatás 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 30 / 6670992

H-P: 9-19

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Wadi 1 Szalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1064 Budapest, Izabella utca 71
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére