Mai­Kupon

Kategóriák

Vízhiányos bőrre, hidratáló kollagénes arckezelés ultrahangos anyagbevitellel, bio Ilcsi termékkel most 1.450 Ft-ért a Figaro Stúdióban!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

25 éves kor felé a test kollagén termelődése kezd lecsökkenni, és ez látható tüneteket produkál a bőrön. Ez a folyamat egyre csak lassul, míg akár az 50. és 60. életkorra szinte teljesen le is állhat. Ajánlatukkal most bőre ismét megkaphatja azokat a tápanyagokat, melyekre szüksége van ahhoz, hogy minél tovább feszes maradjon és a kezelésnek köszönhetően az elveszített tápanyagokat is pótolják a bőrben!Különféle tanulmányok bizonyították, hogy a kollagén normális termelődése évente 1% -kal csökken. Így az 50. életkorra az ember elveszti a teste kollagén termelés képességének minimum 15%-át. Az életmód befolyásolja, hogy milyen ütemben csökken kollagén termelése a szervezetnek! A kollagén termelés lelassulásával a bőr kevesebb vizet tartalmaz, megereszkedik és megjelennek az első ráncok.

 

A kollagén hiány következtében a bőr kapilláris szövetei megduzzadnak, ezzel megakadályozzák azt, hogy a bőr megtartsa a vizet és a tápanyagokat. Ezután lassan egyre több ránc jelenik meg az arcon, a szem körül, megnő a fertőzések és a különféle bőrelváltozások kialakulásának a kockázata. Változik a bőrszín, először halvány rózsaszínes foltok jelentkeznek a bőrön, majd idővel ezek sötétednek. Mivel a bőr szerkezete már kevésbé egészséges, csökken az ellenálló képessége a baktériumok ellen, megnő a vírusok kialakulásának kockázata. A táplálékkiegészítőként fogyasztott kollagén nagyban segíti a szövetek és a bőr megújulását, ezáltal lelassulnak az öregedési folyamatok.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. július 25-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges csak  KUPONKÓDDAL! 

Időpont egyeztetés: hétfő-szerda-péntek!!!

A szolgáltatást igénybe veheti: kedd, csütörtök és szombati napokon.

 T/ : 06 /20 3203577  

 Bp  1051 Sas u.5.

Az egyeztetett időpont lemondását, ha 24 órával előbb nem jelzi vagy nem jelenik meg a kezelésen akkor a kupont nem tudjuk elfogadni.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kovács Ferencné
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1051 Budapest, Sas u.5
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére