Mai­Kupon

Vízhiányos, száraz a bőröd a sok napozástól? Ki kell próbálnod a legújabb KAVIÁROS BŐRFIATALÍTÓ CSODAPAKOLÁST! Most megteheted 7000Ft helyett 2990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Száraz a bőröd a sok napfénytől? Vagy csak a bőrtípusod okoz gondot? Megoldjuk! A kezelés a bőr méregtelenítésével kezdődik, mely nem csak a felhámot, de a kötőszövetet is tisztítja, ezáltal a hatóanyagok jobban szívódnak.Ezután következik a kaviár essential mask felhelyezése. A kaviár biztosítja a bőr megfelelő rugalmasságát, regenerálja,  és helyreállítja a feszességét.A kollagén és a hyaluron segít az apróbb ráncok kisimításában, és nedvességgel tölti fel a bőr sejtjeit. Befejezésűl galvánárammal segítjük a hatóanyagok tökéletes felszívódását a bőr mélyebb rétegeibe. Az eredmény fantasztikus!!!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Mindenki egy kupont vehet és egyet ajándékba.

A kupon beváltásához időpontegyeztetés szükséges a 06309324058-as telefonszámon, Sziklási Ibolyánál.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
HolisticBeauty
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Lázár utca 9.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére