Mai­Kupon

Kategóriák

Vonzd be az örömöt, boldogságot és szerencsét az életedbe! Üvegre festett egyedi készítésű boldogság mandala 6000 Ft helyett most csak 4000 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A mandala évezredek óta használatos meditációs eszköz. A keleti és a nyugati kultúrákban, díszítőművészetekben fontos szerepük volt, valamint ma is igen sokszor használják. A természetben az élőlények formájában és színükben is felfedezhető. Most kedvezményesen a Tiéd lehet az öröm, boldogság és szerencse bevonzására használatos csodálatos, egyedi készítésű üvegre festett mandala! Színei segítenek ezen életterületek erősítésében. Ebben a mandalában benne van a nap ragyogása, a boldog élet rezgése.A mandala szó az ősi indiai szent nyelvből, a szanszkritból származik. Jelentése: kör, ív, körszelet, korong. Más vélemény szerint jelentése az elmével is kapcsolatban áll. Eredetét tekintve leginkább a buddhista tibeti és indiai kultúrához köthető, ahol ma is, évezredek óta használják meditációs technikákhoz, gyakorlatokhoz. A jógik elmélyedést segítő különféle eszközöket használnak, melyekre támaszkodva szilárdan tarthatják tudatukat meditációjuk tárgyán. Ezek a test- és kéztartások, azaz mudra, a hangok, ami nem más mint a mantra, a kézbe vehető tárgyak, tehát a vadzsra és a málá, illetőleg az istenségek különféle képi ábrázolásai, azaz a mandala.

Tedd harmonikusabbá életed és otthonod Szabó Tamás által készített egyedi mandalákkal! 
A mandalát nézve, a képre koncentrálva harmonizálhatjuk magunkat, a nekünk tetsző képpel gyógyíthatjuk testünket, lelkünket, kikapcsolódhatunk stresszes világunkból, és rég elfeledett igazságokra, emelkedett, tiszta gondolatokra és különleges összefüggésekre ébredhetünk rá. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A képen látható mandala üvegre lett festve, megvásárlása esetén 90%-os mását kapod, vásárlás után legfeljebb 1 héten belül készül el: 20 cm-es üvegre. Használati utasítás: csak sima vízzel vagy száraz ruhával tisztítható! 

Kuponbeváltás kizárólag postai úton, ajánlott levél formájában! (1 db mandala vásárlása esetén 780 Ft a Magyar Posta aktuális díjszabása alapján.) A postaköltség a vevőt terheli. E-mailes egyeztetés szükséges Szabó Tamással: fuziorsolya@gmail.comA kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szivárvány Mandala - Szabó Tamás
Cég
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére